Bouw en Constructie LEGO Trends

LEGO opent twee LEGO winkels in Nederland!

LEGO opent twee LEGO winkels in Nederland! 19 juli 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO winkels Nederland

Hier in huis zijn wij gek van LEGO! Van LEGO City tot LEGO Friends en alle andere toffe sets. In ieder geval, wij vinden het ontzettend leuk om te melden dat er eind dit jaar twee LEGO winkels naar Nederland komen!

Eerste LEGO winkels in Nederland

Ben je ook een LEGO fan? Dan heb je geluk! Al jouw kerstcadeaus koop de kerstman dit jaar vast in Amsterdam of in Utrecht, want daar worden de eerste LEGO winkels geopend. En deze winkels zijn bijzonder. Je koopt er niet alleen de nieuwste LEGO bouwsets, je ontdekt er allerlei nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden.

LEGO Mozaïek Maker

De Amsterdam Flagship LEGO winkel biedt een uitgebreide reeks aan toffe innovaties, zoals bijvoorbeeld de LEGO Mozaïek Maker. De LEGO Mozaïek Maker zet een foto van jouw gezicht om in een mozaïek van Lego-stenen.

LEGO Mozaiek Maker

We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”.

Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

Brick specialisten

Uiteraard werken er in de LEGO winkels alleen maar specialisten. Ben je op zoek naar een cadeau of de nieuwste LEGO bouwset? De Brick specialisten staan voor je klaar om de perfecte set te vinden.

Kies& bouw-wand

Vul zelf je beker met steentjes en elementen uit de Kies & Bouw-wand. Je vindt er steentjes in verschillende kleuren en vormen.

LEGO winkels Nederland

Digitale Box

Ben je op zoek naar net dat beetje meer? Scan dan jouw gekozen LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D. Zo zie je meteen hoe de gekozen set er uiteindelijk uit komt te zien, dat is handig!

Bouw je eigen minifiguur

In de LEGO winkels is het ook mogelijk om je eigen LEGO-minifiguur te ontwerpen. Kies uit een brede selectie aan benen, hoofdjes, lijfjes, haarstukken en accessoires.

Doe mee aan gratis LEGO bouwwedstrijden!

Iedere maand kan je meedoen aan gratis bouwwedstrijden of andere LEGO-events in de LEGO winkels. Zo maak je ook nog eens kans op toffe prijzen.

LEGO winkels Nederland

Ook leuk: LEGO WOrld het leukste uitje voor in de herfstvakantie!

De nieuwste LEGO bouwsets

Uiteraard koop je in de LEGO winkels de nieuwste bouwsets, maar ook bouwsets die eerder alleen via de webshop van LEGO te koop waren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy!

Tot slot…

Alsof het allemaal nog niet genoeg is zijn er ook nog tal van voordelen voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve cadeaus bij elke aankoop.

Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO

Nu alleen nog even geduld! De Flagship winkels openen later dit jaar in Amsterdam en in Utrecht met een groot openingsfeest en verschillende acties!

Ga jij later dit jaar een bezoek brengen aan de LEGO winkels?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.