Games en Elektronica LEGO

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch 1 november 20194 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Jurrasic World voor de Nintendo Switch

Ben je fan van LEGO Jurassic World? Dan hebben we goed nieuws als je ook nog eens graag op de Nintendo Switch speelt. Een must-have voor op het verlanglijstje: LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch!

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World is een avonturen spel dat is geïnspireerd op de vier Jurassic World-films. Zo vertoont het spel onvergetelijke scenes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World en dat allemaal in LEGO vorm! De kenmerkende LEGO humor ontbreekt dan ook niet in dit spel.

Wat maakt het spel zo leuk?

Allereerst ondersteunt LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch de handheld-modus, handig! Maar het spel kan ook gespeeld worden op de Nintendo Switch Lite, welke in september van dit jaar is uitgebracht.

Het is een waar genoegen om een nieuwe generatie Nintendo Switch-spelers kennis te laten maken met LEGO Jurassic World, een van onze populairste LEGO-spellen aller tijden. Spelers van alle leeftijden zullen met plezier de wonderlijke en spannende avonturen uit de films opnieuw beleven. Nu met de flexibiliteit die het spelsysteem biedt.

Jonathan Smith, hoofd productie en strategisch directeur bij TT Games

Spelers van het LEGO Jurassic World spel kruipen in de huid van diverse filmpersonages. Dr. Ian, Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en nog veel meer andere personages komen voor in het spel. Met maar liefst 20 verhaallevels ben je dus ook wel bezig. En wat je moet doen? Verzamel kostbare barnstenen met dinosaurus-DNA. Met het verzamelde DNA maak je compleet nieuwe dinosaurussen.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

Ook leuk: LEGO Harry Potter

Speel je liever zelf als dinosaurus? Ook dat is mogelijk! Wacht dus niet langer en haal het LEGO Jurassic World spel voor de Nintendo Switch in huis. Het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud! Mocht je nou geen Nintendo Switch hebben dan kan je het spel ook spelen op de Xbox One of PlayStation 4.

Spelen jullie graag op de Nintendo Switch?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.