Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

De nieuwste LEGO Hidden Side bouwsets van 2020!

De nieuwste LEGO Hidden Side bouwsets van 2020! 23 februari 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Lego Hidden Side 2020 Multiplayer

Je hebt er vast al gehoord! Vorig jaar bracht LEGO de eerste Hidden Side bouwsets uit! En dit jaar zijn daar een aantal nieuwe sets bijgekomen. We vertellen jullie graag meer over de nieuwste LEGO Hidden Side bouwsets van 2020!

LEGO Hidden Side bouwsets

LEGO Hidden Side is creatief bouwspeelgoed, het combineert technisch speelgoed en augmented reality (lees hier wat augmented reality is)! Zoals je gewend bent van LEGO kunnen er toffe bouwsets gebouwd worden en vervolgens kan er een gratis interactieve app gebruikt worden om de bouwwerken tot leven te laten komen. Vang jij alle spoken?

Lego Hidden Side 2020 Multiplayer

En bij de nieuwste bouwsets is er een toffe toevoeging! Bij de LEGO Hidden Side bouwsets uit 2020 is het mogelijk om met meerdere spelers te spelen in de multiplayer editie!

LEGO Hidden Side 2020 – Multiplayer

De multiplayer-modus voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de Hidden Side Augmented Reality ervaring! Voorheen kon je enkel in je eentje op spokenjacht, maar nu speel je het spel samen. Een speler is de jager en maximaal drie vrienden zijn de spoken. En dan begint het spel! Wie gaat er winnen? Spanning gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Hoe werkt de LEGO Hidden Side 2020 Multiplayer-modus? Heel eenvoudig! Je download de nieuwste versie van de app op je telefoon, bouwt de LEGO bouwset en je kunt beginnen met spelen!

Lego Hidden Side 2020 Multiplayer

De zijn de nieuwste bouwsets!

Er zijn in 2020 maar liefst zes nieuwe LEGO Hidden Side bouwsets uitgebracht. We vertellen je er kort iets over.

Spookkermis 

Spookkermis

We beginnen met de Spookkermis. Op deze kermis is spookachtig spannend! Uiteraard door alle bewoners (spoken) maar ook dankzij de achtbaan met vrije val. Wanneer je de spookkermis hebt gebouwd en de app op je telefoon hebt geopend kan het jagen beginnen. Je gaat op ontdekkingstocht, lost mysteries op en je neemt het op tegen de eindbaasspook, de clown Tragico!

Welkom bij Hidden Side

LEGO Hidden Side Welkom bij Hidden Side 2020

Ook in de bouwset Welkom bij Hidden Side kan je een spookachtig welkom verwachten. Maar liefst 4 minifiguren helpen jou om de eindbaasspook Lady E in verslaan in deze enge stad!

De Newbury Metro

De Newbury Metro

Bij deze set begint ook het spoken jagen na het bouwen! Hier bouw je als eerst de Newbury metro! En met de minifiguren Jack, Parker en de bezeten Pete Peterson beleef je een groot avontuur wanneer je het opneemt tegen de eindbaas Rat Shaun.

Jacks Strandbuggy

Jacks Strandbuggy

Spoken achtervolgen doe je het snelst in Jacks Strandbuggy. Met deze stoeren wagen race je de spoken achterna. En dat is zeker nodig als je eindbaasspook Trucker Dale wilt verslaan!

De Duistere Vuurtoren

De Duistere Vuurtoren

Ook de Duistere Vuurtoren combineert talloze creatieve speelmogelijkheden van LEGO met de app! Deze set bevat 5 coole minifiguren die jou helpen om eindbaasspook Joe Ishmael te verslaan.

El Fuego’s Stuntvliegtuig

LEGO Hidden Side El Fuego's Stuntvliegtuig 2020

En tot slot het El Fuego’s Stuntvliegtuig! Lukt het met Jacks Strandbuggy niet om de spoken bij te houden, dan lukt het vast met dit stoere vliegtuig! Los de mysteries op en versla alleen of samen eindbaasspook Harry Cane!

Hebben jullie al één (of meerdere) van de LEGO Hidden Side bouwsets uit 2020 in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.