Verlopen winacties

Winnen – L.O.L. Surprise Hairgoals serie (GESLOTEN)

Winnen – L.O.L. Surprise Hairgoals serie (GESLOTEN) 4 maart 201923 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie

L.O.L. Surprise Hairgoals Makeover serie is de nieuwste serie van de populaire L.O.L. Suprises! Het unwrappen en het verrassingselement van dit speelgoed is hier in huis favoriet.

L.O.L. Surprises, wat zijn dat?

Een nieuwe rage, weer nieuw speelgoed dat immens populair is. Tegenwoordig is het bijna niet bij te houden. De L.O.L. Surprises zijn hier onderdeel van, deze rage loopt al een hele tijd. De L.O.L. Surprises als eerst op de markt gebracht als ballen met leuke poppetjes erin. De poppetjes komen te voor schijn nadat je meerdere lagen van de bal hebt afgehaald.

L.O.L. Surprise Confetti Pop

De poppetjes komen altijd met leuke accessoires, dus het unwrappen is echt een feestje! Inmiddels zijn er al meerdere series op de markt en zijn het niet meer alleen ballen. Zo zitten de poppetjes van de L.O.L. Surprise Hairgoals in een haarlakbus!

L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie

L.O.L. Surprise Hairgoals

De L.O.L. Surprise Hairgoals is de nieuwste serie, waarbij de poppetjes voor het eerst echt haar hebben! En dit keer unwrap je geen bal, maar een haarlakbus. Uiteraard is ook de L.O.L. Surprise Hairgoals voorzien van leuke accessoires. Er zitten maar liefst 15 verrassingen in en je kan wel 12 verschillende poppetjes bij elkaar sparen!

L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie

Win een L.O.L. Surprise uit de Hairgoals serie!

Ja, dit is superleuk! We mogen één van jullie blij maken met een L.O.L. Surprise uit de Hairgoals serie! Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft alleen de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 16 maart bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

23 comments

 1. Ik zou mijn 8 jarige kleindochter er super graag mee verrassen , ze is dol op verrassingen en een grote LOL fan, ze vind de popjes super schattig hahaha

 2. Mijn kleine meid Sharona vind ze geweldig, de LOL popjes en diertjes , en duimt super hard mee om kans te maken op haar 1ste lol hairgoals popje ❤??

 3. OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om nieuwe te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn ? Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters! Ze hebben zelf al zitten neuzen en vinden ze allemaal weer super gaaf maar dat poppentje met die paarse haren en poezen jurkje aan vinden ze echt super vet ! Mijn dochters zijn al begonnen met hun rapport geld op te gaan sparen en je raad al wel wat ze nu willen kopen hiervan he? Hoe gaaf zou het zijn als ik ze gewoon al met 1tje kan verblijden ?

 4. Ik heb hier een grote fan. Zelf vind ik ze stiekem ook wel leuk, vooral deze met het leuke haar. Ik doe graag een poging voor mijn lieve meisje.

 5. Het verlanglijstje van mijn dochtertje voor haar verjaardag staat vol met LOL surprise en de hair goals variant staat boven aan.

 6. Ik heb hier een kleindochter die groot fan is van L.O.L. surprise.
  Deze Hairgoals vindt ze vast ook gaaf.
  Graag zou ik voor haar mee doen.
  Heb alleen geen facebook (priveredenen).
  Volg wel Bloglovin.
  Hoop dat dat ook mag .

 7. Janey 7 speelt veel met dr 2 LOL poppetjes. Toen ze van deze reeks de reclame zag is heeft meteen besloten dat ze hiervoor gaat sparen. Hoe leuk is het als ze hem wint!

 8. Mijn dochter is gek op de L.O.L. surprises en het uitpakken ervan! Daarnaast wilt ze graag kapster worden en ben ik hiervoor meestal haar ‘model’, omdat ik de enige ben met lang haar hier thuis. Deze L.O.L. hairgoals zouden dus een uitkomst zijn voor haar en mij(n haar ;-)). Wij doen dus erg graag mee met deze super leuke actie!

 9. Super leuk voor onze dochter. En een ideaal setje om ergens mee naar toe te nemen. Nog niet in ons bezit maar staat hoog op het lijstje?

 10. daar zou oma lies haar kleindochter graag mee verrassen, dit leuke exemplaar zal vast nog wel in haar collectie passen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.