Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Kukoos: Lost Pets

Kukoos: Lost Pets 23 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Kukoos: Lost Pets

Stel je een kleurrijke wereld vol met allemaal grappig uitziende wezentjes. Deze wezentjes zijn Kukoos. En deze Kukoos hebben huisdieren. Maar deze huisdieren zijn helemaal op hol geslagen en zelfs agressief. Het is aan jou om de Kukoos te helpen de beestjes weer te vinden en ze onder controle te krijgen. Dit is de basis voor Kukoos: Lost Pets. Een nieuw 3D-platform avontuur dat verkrijgbaar is op de Nintendo Switch en de PS4. De game is geschikt voor iedereen van 3 jaar en ouder. We kregen het spel van Mindscape toegestuurd voor de PS4 en vandaag lees je onze bevindingen!

Kukoos: Lost Pets

Kukoos: Lost Pets heeft een leuke kleurrijke uitstraling en oogt gelijk lekker vrolijk. Het is zoals gezegd een 3D-platformer en je reist dus door allemaal werelden. Onderweg kom je van alles tegen; puzzels, (eind)bazen en nog heel veel meer. Je kunt het spel ook samenspelen, met vier spelers max. Het is de bedoeling dat je met verschillende Kukoos speelt en hun huisdieren. Je kunt in totaal met 12 Kukoos en 5 huisdieren spelen. Zij hebben allemaal andere mogelijk- en vaardigheden. Zo moet je dus continu nadenken welke Kukoo je gebruikt en hoe je verder komt. Ondertussen moet je ook nog munten verzamelen en volg je door de cutscènes het verhaal van deze grappige, kleurige wezentjes.

Wat vinden wij van het spel?

Goed, het is dus een spel voor de PS4, maar compatible met de PS5 en daar hebben wij het dus op gespeeld. Kukoos: Lost Pets oogt gelijk al erg leuk en trok me gelijk aan. Ik ben gek op games met deze sfeer. Het deed me een beetje aan Fall Guys denken qua looks, een andere favoriet van me. Het spel is zeer geschikt voor kinderen, onze kinderen van 8 en 6 kunnen het prima zelf spelen en vermaken zich er uitstekend mee. Maar ook voor volwassenen vind ik het een ontzettend leuke game. Elke level heeft weer een eigen uitstraling en de levels bieden heel veel afwisseling. Al met al echt een ontzettende aanrader. Wij zijn in ieder geval nog lang niet uitgespeeld!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.