Informatief & Tips Televisie & film

Kleuterbios ‘Masha en de Beer 2’ bij Kinepolis

Kleuterbios ‘Masha en de Beer 2’ bij Kinepolis 12 maart 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kleuterbios

Er zit weer een nieuwe Kleuterbios aan te komen! Op 31 maart staat bij Kinepolis de film ‘Masha en de Beer 2’ in de spotlights voor de jonge filmliefhebbers.

Kleuterbios

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Masha en de Beer. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de nieuwe avonturen van Masha en de Beer. Om de vertoning niet te spannend te maken is het volume van de film aangepast op jonge oortjes en blijft het zaallicht tijdens de vertoning gedempt aan. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Masha en de Beer 2

Veel kinderen kennen Masha en de Beer van de gelijknamige animatieserie op Zappelin of van Netflix. Twee jaar geleden was de eerste bioscoopfilm in Nederland een groot succes en bij de speciale Kleuterbios-vertoning had Kinepolis een hoop enthousiaste peuters en kleuters over de vloer. Met ‘Masha en de Beer 2’ krijgen kinderen die toen nog te jong waren alsnog de kans om een gloednieuw filmavontuur van hun favoriete serie in de bioscoop te beleven.

Praktische informatie

  • Zondag 31 maart
  • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Speelduur: n.n.b.
  • Tickets: € 8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Cineast (Enschede), Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer

Ook leuk om te lezen: Maya de Bij 2: De Honingspelen.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.