Verlopen winacties

Win vrijkaarten voor het Kids Weekend bij Kinepolis met De Lego Film 2 (GESLOTEN)

Win vrijkaarten voor het Kids Weekend bij Kinepolis met De Lego Film 2 (GESLOTEN) 13 januari 201916 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kids Weekend

Tijd voor een nieuwe winactie! We mogen twee vrijkaarten weggeven voor
het Kids Weekend met De Lego Film 2  bij Kinepolis!

Kids Weekend bij Kinepolis

Eerder schreven wij al over dit Kids Weekend en wat je kunt verwachten. Je krijgt bij je bezoek onder meer welkomstlimonade, er zijn spelletjes, een kleurhoek en je kunt geschminkt worden. Dit uiteraard allemaal in het thema van de Lego film. Ook krijgt elke jonge bezoeker een leuke verrassing. Het Kids Weekend is te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer.

Kids Weekend

De Lego Film 2

De Lego Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapot maken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Kids Weekend

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook twee vrijkaarten weggeven voor het Kids Weekend. En meedoen is heel erg simpel!  Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de vrijkaarten wordt zaterdag 19 januari bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

16 comments

 1. Natuurlijk maken wij graag kans. Zou hier graag met mijn eigen 2 meesterbouwers heen willen gaan. Echt genoten van de eerste film en van de Lego Batman film dus de nieuwste zien tijdens het kids weekend is helemaal geweldig.

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen, die zijn gek op Lego en de Lego films en willen deze ook heel graag zien!

  Ik volg Alles over speelgoed op Facebook, Instagram (mirremeid) en Twitter en heb het bericht op facebook gedeeld.

 3. Wat super leuk! Ik zou mijn zoon Tygo hier enorm blij mee maken. Hij zit momenteel met 2 benen tot aan zn liezen in het gips en dit is een van de uitjes die prima kunnen! Hij schaamt zich enorm voor zn gips beentjes en dit zou even iets leuks voor hem zijn. Hij verdient het echt!

 4. Voor onze dappere en stoere kleinzoon Tygo (5), die nu met beide benen in het gips zitten, zou het heel leuk zijn om naar deze film te gaan!

 5. Mijn kinderen zijn dol op lego (en ook mijn grootste kind lees man)
  Kaartjes winnen zou dus een heel mooi cadeautje zijn voor mijn man zijn verjaardag in februari…
  Wij doen geen cadeautjes met verjaardagen (of moederdag/vaderdag) maar uitjes als gezin.

 6. ik volg je op instagram : @yyouss.raa. Ik zou graag mijn zusje willen verassen. We zijn al een tijdje niet naar de bioscoop geweest vandaar

 7. Ja, leuk! Ik doe graag mee voor kaartjes in Emmen. Gezellig met mijn zoontje naar Lego film 2. Van deel 1 heeft hij zo genoten.

 8. Mijn man en zoon zouden hier graag op hun mannen dag naar toe willen gaan. Lekker stoer. Ik kan nu al genieten als het door gaat van hun blije gezichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.