Bouw en Constructie LEGO Televisie & film

Kids Weekend bij Kinepolis met De Lego Film 2

Kids Weekend bij Kinepolis met De Lego Film 2 30 december 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kids Weekend bij Kinepolis

We hebben een leuke uittip voor jullie! In het weekend van 9 en 10 februari is het namelijk weer Kids Weekend bij Kinepolis! Lekker samen naar de bioscoop!

Kids Weekend bij Kinepolis

De helden uit Steenstad zijn weer terug in de film De Lego Film 2. Kinepolis zet De Lego Film 2 een heel weekend lang in de spotlights tijdens het Kids Weekend op 9 en 10 februari. Geniet met je kinderen van de film en van activiteiten in de bioscoop.

Je krijgt bij je bezoek onder meer welkomstlimonade, er zijn spelletjes, een kleurhoek en je kunt geschminkt worden. Dit uiteraard allemaal in het thema van de Lego film. Ook krijgt elke jonge bezoeker een leuke verrassing.

Kids Weekend bij Kinepolis

De Lego Film 2

De Lego Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapot maken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Praktische info Kids Weekend

Nog wat praktische dingen over het Kids Weekend bij Kinepolis:

  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: n.n.b.
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen.
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.