Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Kartonboek over blokkenvrienden George & Paul

Kartonboek over blokkenvrienden George & Paul 20 april 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kinderboek George en Paul

Heb je kinderen in huis die fan zijn van George en Paul? Dan hebben we goed nieuws! George en Paul vind je niet meer alleen maar op televisie, je kan ze voortaan ook bekijken tijdens het voorlezen van het boek over de blokkenvrienden. Lees je mee dan vertel ik je alles over het kinderboek George en Paul!

Op avontuur met de Blokkenvrienden

De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Met een bult aan energie en een hoofd vol idee├źn is het altijd leuk bij deze twee vrienden. De twee staan regelmatig voor problemen maar vinden altijd weer een oplossing.

Ze bouwen zwembaden, voertuigen, racebanen en zelfs wolkenkrabbers, net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Niets is te gek, alles kan! Het televisieprogramma toont herkenbare situaties voor kleuters over o.a. winnen, muziek maken, trucjes proberen en bang zijn. En dit allemaal op een grappige manier.

Maar dit is dus niet alleen meer op televisie (NPO start) te volgen. Vanaf nu kan je ook in de avond met jouw peuter of kleuter genieten van het kinderboek George en Paul! Ga samen op avontuur en ontdek wat er allemaal met blokken gedaan kan worden!

Kinderboek George en Paul

In het kinderboek George en Paul spelen de twee blokkenvrienden een potje voetbal. Tot de val plotseling in een boom vast komt te zitten. Maar wat moeten ze nu? Hadden ze maar lange armen om de bal te halen. Zou dit niet iets zijn wat George en Paul met blokken kunnen oplossen? Je ontdekt het in het kinderboek dat geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Kinderboek George en Paul

Het kinderboek George en Paul is op de markt gebracht door Joost van den Bosch en Erik Verkerk. Ze maken sinds 2016 animatiefilms rondom deze speelgoedfiguren. De serie is favoriet bij duizenden kinderen en wordt in meer dan 10 landen uitgezonden!

Pagina in het boek

Ook leuk om te lezen: Jazzy in de jungle

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.