Dagje uit

K3 Run & Fun op 10 en 11 juni in Breda

K3 Run & Fun op 10 en 11 juni in Breda 23 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

K3 Run & Fun

Op 10 en 11 juni 2023 organiseert Studio 100 samen met 32 West-Brabantse Jumbo winkels het grootste loopevent van Nederland voor kinderen van 5 tot 11 jaar. De K3 Run & Fun vindt plaats op Breepark Outdoor in Breda. De K3 Run & Fun wordt een dag vol sport en plezier voor het hele gezin met uiteraard een optreden van Hanne, Marthe en Julia. Naast het hardlopen is er voor alle deelnemers en fans van alles te beleven. Zo zijn er verschillende sportworkshops, springkastelen, kunnen kinderen zich laten schminken. Ook geven Mega Mindy en Mega Toby een mini-concert. De presentatie van de K3 Run & Fun is in handen van Fenna Ramos.

K3 Run & Fun

In Nederland is het voor het eerst dat K3 Run & Fun wordt georganiseerd. Twee keer eerder is dit event zeer succesvol geweest in BelgiĆ«. ‘Zelf houden we ook van hardlopen en vinden we het belangrijk dat kinderen sportief bezig zijn,’ laat Marthe weten. Julia: ‘Op deze dag laten we zien dat samen sporten ontzettend gezellig is en dat je elkaar dan ook motiveert.’ Hanne vult aan: ‘Wanneer je jong met sporten begint, vind je dat de rest van je leven leuk. En hoe tof is het om aan het grootste kinderloopevent van Nederland mee te doen.’

K3 Run & Fun

In samenwerking met 32 Jumbo Supermarkten in West-Brabant kunnen consumenten sparen voor vijftig procent korting op een toegangskaartje voor K3 Run & Fun. ‘We kunnen het belang van voldoende bewegen en sporten op jonge leeftijd niet genoeg onderstrepen,’ laat Remco Bertens, Jumbo-ondernemer in West-Brabant, weten. ‘Samen met hun idolen, landelijke en lokale sportbonden en verenigingen proberen we vanuit hun leefwereld ervoor te zorgen om bewegen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wellicht ontdekken zij zo hun favoriete sport of misschien een nieuwe hobby. Hoe leuk is het, als we met de K3 Run & Fun, plezier met gezondheid combineren en zoveel mogelijk kinderen proberen samen aan te zetten tot bewegen en dat voor een betaalbare prijs.’ Gert Verhulst, eigenaar van Studio 100, is enthousiast dat er na BelgiĆ« ook in Nederland een K3 Run & Fun wordt georganiseerd. ‘Sporten is behalve fysiek, ook mentaal goed voor je. Laten we dus met zijn allen ervoor zorgen dat dit grootste loopevent voor kinderen een traditie wordt.’

Meer K3? Lees hier een overzicht van leuk K3 speelgoed!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.