Overige Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Het leukste K3 speelgoed op een rijtje!

Het leukste K3 speelgoed op een rijtje! 19 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

K3 speelgoed

Wij hebben hier twee K3 fans in huis! Wanneer ik alleen in de auto stap en na 10 minuten tot de ontdekking kom dat ik een K3 cd aan het luisteren ben, tja dan kan ik moeilijk ontkennen dat we fans in huis hebben. Ze luisteren graag naar de cd’s, dansen mee voor de televisie, maar ook het K3 speelgoed valt in de smaak. Met de verjaardag van onze dochter in het vooruitzicht heb ik leukste het K3 speelgoed op een rijtje gezet!

K3 verkleedjurken – Love Cruise, regenboog & cheerleader

Verkleden doen onze kinderen graag. Van ninja tot prinses, alle outfits komen voorbij. Maar ons kleine meisje is natuurlijk gek van jurken. En wat een toeval, daar houden de K3 meisjes Hanne, Marthe en Klaasje ook van! Inmiddels zijn er al meerdere jurken op de markt. De nieuwste jurk komt uit de film K3 Love Cruise en is super schattig. Het is een jurk van een glanzende stof met een glitterhart dat van kleur verandert als je erover wrijft! Ook de witte K3 jurk met regenboog is je wellicht niet onbekend!

Studio 100 K3 Microfoon (met stemopname)

K3 microfoonWat past er nou goed bij één van de drie K3 verkleedjurken? Juist, K3 schoenen! Dat maakt de outfit helemaal af. Wil je dan ook optreden, net zoals de meisjes van K3? Dan kan de microfoon natuurlijk niet ontbreken. Zing mee met de leukste K3 hits of neem je eigen liedje op met de microfoon. Er is hier nog niet heel veel K3 speelgoed in huis, maar deze Studio 100 K3 microfoon wel. Absoluut van een goede kwaliteit en onze 3-jarige (bijna 4 jaar) dochter vindt deze microfoon geweldig.

Studio 100 K3 Dansmat

K3 dansmat

Naast zingen dans K3 natuurlijk ook. En dit kan je heel eenvoudig oefenen op de Studio 100 K3 dansmat. Schud met je benen, zwaai met je armen en dans mee op de K3 dansmat. Je kunt zelf lekker dansen of meedoen met het dansspel. Volg de lichtjes en probeer net zo goed te dansen als Hanne, Marthe en Klaasje. Je kunt dansen op o.a. 10.000 luchtballonnen, jij bent de bom en kus van de juf.

K3 speelgoed: knutselen, spelletjes en puzzels

K3 kwartetHeb je even geen zin om een optreden te geven? Geen probleem! Er is ook een groot aanbod aan K3 knutselspullen, K3 spelletjes en K3 puzzels. Gewoon om even tot rust te komen en toch met K3 speelgoed te spelen. Bijvoorbeeld door heerlijk rustig aan tafel het K3 kwartetspel te spelen. Kwartetten is hier sowieso al favoriet in huis, de K3 variant wordt natuurlijk het meeste gespeeld. Maar je kunt ook K3 bedelarmbandjes maken, leren lezen met K3 of maak je eigen schoudertas! Deze laatste is een kleine schoudertas, waarin precies een broodtrommel en drinkfles meegenomen kunnen worden. Je raadt het vast al, deze gaat bijna elke dag mee naar school.

Wat is jullie favoriete K3 speelgoed?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.