Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Infinity Nado voor spannende tollengevechten

Infinity Nado voor spannende tollengevechten 20 november 20185 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Infinity Nado

Infinity Nado, kennen jullie het al? Het ligt in de meeste speelgoedwinkels, maar toch waren wij alleen bekend met de Beyblades. Infinity Nado bestaat net als de Beyblades uit tollen die spannende tollengevechten houden!

Wat is Infinity Nado?

Infinity Nado bestaat uit o.a. de Infinity Nado Hybodus Jedi knight en de Infinity Nado Air Fist Cold Shadow.  Het zijn allemaal tollen die je in een speciale gevechtsarena tegen elkaar kan laten vechten. Alle tollen hebben hun eigen krachten, de ene tol kan een aanval van twee kanten lanceren terwijl de andere tol tijdens een gevecht gesplitst kan worden. Mocht je nu nog denken, waar gaat dit over? Bekijk dan even onderstaand filmpje!

De Battleset

Wij kregen de Infinity Nado Battleset toegestuurd om kennis te maken met het Infinity Nado speelgoed! Deze battleset bestaat uit een gevechtsarena, een Holy Whisker tol en de Fiery Blade tol.

Infinity Nado
Hoe werkt Infinity Nado?

De tollen van Infinity Nado plaats je op de bijgeleverde houder, door eerst de soort strips in de houder te plaatsen. Vervolgens klik je de Infinity Nado op de houder (zie de afbeelding hieronder) en je bent klaar om te beginnen.

Infinity Nado

Pak de tol vervolgens vast bij de houder, plaats deze boven de gevechtsarena en trek de strip uit de houder! De tol zal nu met volle snelheid door de gevechtsarena heen tollen! Doe je dit met twee tollen tegelijk dan ontstaat er een heus gevecht. Welke tol zal het langste blijven draaien? Dat is de vraag! De tollen zijn trouwens gemaakt van metaal, dus wanneer deze op volle snelheid door de gevechtsarena heen tollen is het aan te raden de tollen niet vast te pakken, anders kan dit voor zere vingers zorgen!

Infinity Nado

Wat kun je nog meer met Infinity Nado?

Je hebt op de eerste foto misschien nog wel twee (blauwe en rode) onderdelen zien liggen. Met deze soort sleutels kun je de tollen uit elkaar halen, opnieuw in elkaar zetten of net even iets anders opbouwen. Probeer de tol zo in elkaar te zetten dat jij de beste tol in de gevechtsarena kunt loslaten! Je kunt verschillende soorten tollen verzamelen om er een spannende wedstrijd van te maken.

Wat vinden wij ervan?

Onze 4-jarige Fenna vindt er niet veel aan, daarentegen vindt onze 6-jarige Jamie het helemaal fantastisch (en zijn vriendjes ook)! Het blijft een spel waarbij het echt een strijd is om de tol zou hard mogelijk de arena in te spinnen. Want wie gaat er dan toch winnen? Ondanks dat het vrij simpel oogt wordt er hier vooral door de jongens heel veel mee gespeeld. Het is even opletten dat je de metalen tollen niet vastpakt als ze nog draaien, maar verder is het heel leuk. Het is trouwens nog wel een kunst om de tollen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, daar heeft Jamie wel hulp bij nodig. Je hebt overigens naast de Battleset nog veel meer toffe tollen en extra’s. Je kunt de Infinity Nado producten kopen bij o.a. de Intertoys, Top1Toys, Toychamp en Bol.com!

Infinity Nado Battle Set

€26,99
8.8

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

8.5/10

Pros

 • Goede kwaliteit
 • Eindeloos speelplezier
 • Spannend
 • Diverse uitbreidingen

Cons

 • Pak geen spinnende tol vast! De tollen zijn van metaal en dat kan pijnlijk zijn.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

5 comments

 1. Hoi hoi,

  Wauw wat gaaf! Ik kende ook de Beyblades alleen. Maar ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinzoon! Al zullen de meiden het net zo stoer vinden!

  Groetjes Claudia!

 2. Wat een leuk spel, daar zou mijn kleinzoon graag mee willen spelen.
  Heb alleen geen facebook, volg wel Bloglovin.
  Mag dat ook??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.