DIY Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

HI-DEF creation system voor creatievelingen!

HI-DEF creation system voor creatievelingen! 3 juli 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

HI-DEF creation system

Ben je gek op kleuren, schilderen of knutselen? Dan is het HI-DEF creation system misschien wel iets voor jou! Met de HI-DEF Hyperstix maakt jij de mooiste kunstwerken. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

HI-DEF, was is het?

Met het HI-DEF creation system ga je aan de slag met een aantal kleurplaten. Alleen dit keer tover je deze kleurplaten om te ware kunstwerken met de HI-DEF Hyperstix. Deze zogenaamde Hyperstix (krijtjes) geven een fluweelzachte en vloeiende dekking die rijker en dieper is dan dat je bent gewend. Daarnaast kan je met de Fusion Blender ook nog eens kleuren mengen om bijvoorbeeld diepte te creëren! Hoe dit werkt? Je ziet het op de afbeelding hieronder!

HI-DEF creation system

Met deze nieuwe manier van ‘kleuren’ maak je de prachtigste tekeningen. En om dit makkelijker te maken is er een basisset uitgebracht maar daarnaast ook aanvullende sets!

HI-DEF Hyperstix

Ook leuk om te lezen: Take Note! Stiften en pennen van Crayola

HI-DEF creation system, de basisset

HI-DEF creation system basisset

Om te beginnen is het natuurlijk handig als je voldoende kleuren tot je beschikking hebt. In de HI-DEF de basisset zitten dan ook 60 Hyperstix (krijtjes) en daarnaast bevat het twee sjablonen en een dubbelzijdige Fusion Blender. Zo creëer je met verschillende mengtechnieken superveel verschillende kleuren.

Uitbreidingsset 1 – Jungle thema

Uitbreidingsset thema jungle

De eerste uitbreidingsset heeft het thema jungle! De HI-DEF creation system jungle set bevat 12 kleurplaten in dit thema. Om dus daadwerkelijk ook mooie jungle kunstwerken te maken heb je wel ook de basisset nodig.

Uitbreidingsset 2 – Landschap thema

Thema landschap

De tweede set heeft het thema landschap en bevat ook 12 kleurplaten. In de HI-DEF creation system landschap set vind je o.a. vogels, vissen en bloemen. En ook voor deze set geldt dat je basisset nodig hebt om prachtige kunstwerken te maken!

Hebben jullie al een prachtige creatie gemaakt met dit nieuwe systeem?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.