Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Het Grote Speelgoedboek van Bol is er weer!

Het Grote Speelgoedboek van Bol is er weer! 14 oktober 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het Grote Speelgoedboek van Bol

Het is weer tijd voor de speelgoedboeken! En we beginnen met het Grote Speelgoedboek van Bol! En geloof me, dit is niet zomaar een speelgoedboek. Het is een interactieve, magische ervaring die je niet wilt missen. Lees snel verder om te ontdekken wat er dit jaar allemaal te beleven valt!

QR-codes en apps

Sinds 2019 is het Speelgoedboek van Bol een pionier in innovatie. Vergeet prijzen, hier draait het om QR-codes die je naar een wereld van speelgoed brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, kwam er een jaar later de Grote Speelgoedboek app bij. Dankzij deze technologie komt het speelgoed tot leven met 3D-beelden en filmpjes. En elk jaar worden er nieuwe snufjes toegevoegd! Ook dit jaar zijn de qr-codes weer terug te vinden in het speelgoedboek.

Speelgoedboek van Bol

Hulpsint platform: Sinterklaas 2.0

Nieuw dit jaar is het Hulpsint platform. Deze digitale tool is een ware schatkist voor ‘hulp-Sinterklazen’. Van inzicht in de verlanglijstjes van je kids tot tips voor de lekkerste pepernoten, je vindt het hier allemaal!

Persoonlijke berichten van de Goede Sint

En er is meer! Dit jaar kunnen ouders via de app ‘persoonlijke berichten van Sinterklaas’ laten sturen. Dankzij slimme AI (artificiële intelligentie) klinkt het alsof de Sint je kind persoonlijk toespreekt. Een magisch moment voor de kleintjes!

Hoe kom je aan het Grote Speelgoedboek van Bol?

Het Grote Speelgoedboek van Bol wordt vanaf de tweede week van oktober huis-aan-huis bezorgd. Het kan dus zijn dat je hem al in huis hebt. Heb je niks ontvangen? Geen stress! Vanaf vandaag (14 oktober 2023) liggen ze in alle Albert Heijn winkels.

Dus, zet een grote kop chocomel klaar en duik in Het Grote Speelgoedboek van Bol. Het is meer dan een alleen een boek; het is een speelgoedbeleving voor het hele gezin. Veel blader- en speelplezier!

Ben je benieuwd naar de speelgoedtrends van 2023? Je leest ze hier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.