Buitenspeelgoed

Lekker spelen met het nieuwste HEMA buitenspeelgoed

Lekker spelen met het nieuwste HEMA buitenspeelgoed 10 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de lente eindelijk is begonnen! En met deze heerlijke temperaturen is er natuurlijk niets leuker dan buitenspelen. HEMA speelt hier slim op in. Sinds vandaag is de buitenspeelgoedcollectie verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.nl. Vandaag draait alles om HEMA buitenspeelgoed!

HEMA buitenspeelgoed

Het is een uitgebreide collectie. Er zijn een heleboel luchtbedden en andere opblaasitems beschikbaar. Allerlei leuk speelgoed voor in het zwembad! Dobber weg op een HEMA opblaashashtag, -hart, -papegaai of citroen. Voor de kleintjes is er een schattig Jip en Janneke badje.

HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed

Erg leuk is het balansspel. Dit is een beetje Twister, maar dan geheel in HEMA-stijl. Bij het spel krijg je een speelmat en twee dobbelstenen. Gooi de dobbelstenen en bepaal welke hand of voet jij op de rookworst, tompouce, hart of stroopwafel moet plaatsen.HEMA buitenspeelgoed

Pret in de zandbak

Ook voor in de zandbak, of bijvoorbeeld voor bij een mooie zand- en watertafel is voldoende leuk speelgoed verkrijgbaar. Hieronder een kleine selectie van al het speelgoed. Er is nog veel meer te koop. Persoonlijk vind ik die dino echt heel erg leuk. Ik weet zeker dat die bij ons zoontje goed in de smaak zou vallen.

HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed  HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed

Vinden jouw kinderen (of misschien stiekem jijzelf nog ;-)) het leuk om met waterpistolen te spelen? Er is een flink aantal modellen waterpistolen bijgekomen. Tijd dus om met de hele familie een watergevecht te houden!

HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed

HEMA buitenspeelgoedBen je meer het kunstenaarstype? Dan zit er bij de nieuwe collectie HEMA buitenspeelgoed ook stoepkrijt dat anders is dan anders! Zo is er stoepkrijt met glitters en glow in the dark stoepkrijt. Kleine kunstenaars kunnen zich dus helemaal uitleven. En ’s avonds vanuit hun slaapkamer raam nog even kijken in het donker naar hun creaties!

HEMA buitenspeelgoed HEMA buitenspeelgoed

Kortom: er is echt weer van alles verkrijgbaar. Onze kinderen hoeven zich de aankomende lente en zomer niet te vervelen buiten!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.