Bouw en Constructie

Nieuwe GraviTrax accessoires

Nieuwe GraviTrax accessoires 30 juli 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ravensburger introduceerde vorig najaar het succesvolle GraviTrax waarmee je, helemaal naar eigen inzicht, de meest mooie kogelbanen bouwt. Met de starter-set maak je, door creatief gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht, met de meer dan 100 bouwelementen een futuristisch parcours vol spannende elementen. Dus… laat je knikkers, of kogels zoals GraviTrax ze zelf noemt, rollen en bereik de finish. Maar… de praktijk leert dat de baan altijd wel weer aan een kleine vervanging of uitbreiding toe is. Daarom komt Ravensburger met wel heel coole GraviTrax accessoires

Trampoline

De GraviTrax kogelbaan bouw je met behulp van bouwstenen, vloerplaten, tracks (rails) en allerlei speciale onderdelen. Door alles te combineren, maak je echt de meest spectaculaire banen! Een magnetisch kanon, waarmee je gemakkelijk hoogteverschillen overwint, is er al. Net als een looping, katapult en kogelslinger. Maar… nu kun je ook aan de slag met een lifter, scoop, tunnels en zelfs trampolines. Het systeem pas je steeds weer aan naar eigen inzicht en breid je gemakkelijk uit met de verschillende elementen waarmee je kunt experimenteren met zwaartekracht. Dus… ga de uitdaging aan en combineer de extra bouwelementen met jouw GraviTrax Starter-Set voor nog meer actie op de kogelbaan!

Tunnels

Het bouwen van een GraviTrax kogelbaan naar eigen ontwerp is een hele uitdaging waarbij creativiteit en ruimtelijk inzicht spelenderwijs worden getraind. Zelfs ouders vinden het stiekem leuk om zich er mee te bemoeien. Creëer bochten, bruggen en hoogteverschillen en laat kogels naar beneden vallen. Breng je kogels terug naar boven met de lifter en gebruik de scoop die je kogel net dat extra duwtje geeft. Of laat je kogels in de tunnels verdwijnen voor een heus verrassingseffect. Met de trampoline laat je je kogels op indrukwekkende wijze over de baan stuiteren. Eén ding is zeker. Je zult telkens weer nieuwe constructies bedenken, uitproberen én werkend krijgen. Verder bouwen geldt in dit geval dus voor nog meer ontdekken!

App

Wil je je GraviTrax kogelbaan overal mee naar toe nemen? Of wil je de baan ervaren, gezien vanuit de kogel? Ga dan naar de App Store en download de gratis app voor je smartphone. Met de gratis app kun je je baan interactief beleven en de kogel volgen vanuit verschillende camerastandpunten – en met de Virtual Reality functie kun je de baan beleven zoals de kogel hem beleeft! Hoe cool is dat! Voor deze functie is het gebruik van een VR hoofdset aanbevolen.

Prijs van de GraviTrax accessoires

Alle GraviTrax producten, voor iedereen van 8 – 99 jaar, zijn zowel online als in de speelgoedwinkel verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie én inspiratie op www.gravitrax.nl of klik HIER voor een filmpje op YouTube. De starter-set, die bestaat uit meer dan 100 onderdelen, heeft een prijs van € 49,99. De nieuwe accessoires (tunnels of lifter) hebben beide een prijs van € 19,99. De nieuwe trampoline en de scoop hebben allebei een prijs van € 10,99. Voor een uitbreidingsset (GraviTrax Bouwen of GraviTrax Tracks) betaal je een bedrag van € 19,99.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.