Knutselen en Educatief Rollenspel en Feest

Glam Goo: maak slijm fashionable

Glam Goo: maak slijm fashionable 15 maart 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Glam Goo Mega pakket

Dacht je dat de slijmrage in 2019 wel zou verdwijnen? Dan heb je het helemaal mis! Slijm is nog steeds een rage en met Glam Goo maak je slijm ook nog eens helemaal fashionable.

Wat is Glam Goo?

Knutselen met slijm, het versieren en het vervolgens opbergen in je coole modeaccessoires, dat is Glam Goo! Maak en draag prachtig slijm met de verschillende knutselsets van MGA. We vertellen je er graag meer over!

Het Deluxe pakket

We beginnen met de Glam Goo Deluxe set. Deze set wordt geleverd met een tasje en een ring voor slijm. Je begint met het zijdezachte doorzichtige slijm en voegt hier glitters aan toe. Vervolgens vul je de bijgeleverde accessoires en je steelt bij iedereen de show met jouw slijm-accessoires!

Glam Goo Deluxe

Het Confetti pakket

Ook de Glam Goo Confetti set wordt geleverd met draagbare slijmaccessoires (armband met strik en een konijnbedeltje). Je begint hier met het fluweelslijm en vult dit aan met glitters (bijvoorbeeld Unicorn Tears of Cloud Crunch).

Glam Goo Confetti
Glam Goo Confetti

Het Fantasy pakket

Niet heel verrassend, maar Glam Goo Fantasy wordt ook geleverd met twee draagbare slijmaccessoires. In dit geval vul je een halsketting en een sleutelhanger met het bijgeleverde slijm (inclusief glitters). En in deze set zit ook één geur, hoe tof is dat?

Glam Goo Fantasy

Het Glam Goo MEGA pakket

Tot slot sluiten we af met een knaller! Eind vorig jaar heeft MGA het Glam GOO MEGA pakket op de markt gebracht. Dit pakket bevat nog meer accessoires en past helemaal bij de trend slijm & doe-het-zelf. Het MEGA pakket bevat drie grote containers met die gevuld kunnen worden met slijm (doorzichtig en fluffy slijm). Verder zit er in het pakket een make-up borstel, glowstick ketting, twee roze richten en een hart ketting. Je personaliseert het slijm met zeven verschillende glitter decoraties, drie kleuren en twee geuren.

Glam Goo Mega pakket
Hebben jullie al een Glam Goo slijmset in huis?

Ook leuk: Glitza glittertattoos: laat jou en je accessoires schitteren

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.