Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

BABY born Soft Touch

BABY born Soft Touch 14 maart 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

BABY born Soft Touch

Spelen met een BABY born pop was vroeger één van mijn favoriete bezigheden. De verzorging stond hierbij centraal: eten en drinken geven, verschonen, aankleden en mee knuffelen. Overal nam ik de BABY born mee naartoe. En tegenwoordig is voor het knuffelen nog leuker geworden met de BABY born Soft Touch!

Wat is er nieuw?

Soft Touch verraad het natuurlijk al. De vernieuwde BABY Born is veel zachter en dit voel je! Je kunt nu nog langer knuffelen met jouw favoriete pop. De BABY born Soft Touch is verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

BABY born Soft Touch
BABY born Soft Touch maakt knuffelen nog leuker!

Negen levensechte functies

Verder heeft de BABY born Soft Touch dezelfde functies als de voorgaande poppen. Deze functies werken allemaal zonder batterijen en nu met een nog zachter, beweeglijker lijfje. Het spelen met de pop biedt nu een realistisch ouder-kindrollenspel. Mocht je benieuwd zijn naar de levensechte functies? De pop kan huilen, eten en drinken, slapen, in de luier plassen, zelf op het potje gaan en poepen, in bad gaan en bewegen.

BABY born Soft Touch knuffelen

Voordelen van de Soft Touch

Uren knuffelen met een zachte BABY born pop is nooit vervelend! Echter heeft de Soft Touch nog meer voordelen. De pop is veel beweeglijker, wat ontzettend handig is bij het aan- en uittrekken van zijn of haar kleding. Wanneer je op haar zachte bovenlichaam drukt kan de BABY born pop ook nog echt huilen.

BABY Born

BABY Born Soft Touch voor meisjes of jongens?

Tegenwoordig is de BABY Born allang niet meer alleen voor meisjes. Ook is de BABY born pop verkrijgbaar met verschillende huidskleuren. En de Soft Touch is dan ook verkrijgbaar in drie verschillende varianten.


Alle BABY Born poppen zijn voorzien van een romper, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, een speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop.

Hebben jullie al een BABY born Soft Touch in huis?

Ook leuk om te lezen: Luvabella de levensechte pop

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.