Rollenspel en Feest

Glitza glittertattoos laat jou en je accessoires schitteren!

Glitza glittertattoos laat jou en je accessoires schitteren! 25 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Glitza glittertattoos

We nemen jullie even mee terug in de tijd. Kennen jullie de pakjes kauwgom nog waar je vervolgens een plakplaatje bij kreeg? Je plakte deze op je arm, maakte deze nat en je had zowaar een prachtige (nep)tatoeage! Tegenwoordig kan dit allemaal veel eenvoudiger en ook nog eens veel stoerder en creatiever. Deze zomer steel jij de show met de Glitza glittertattoos!

Wat zijn Glitza glittertattoos?

De naam Glitza glittertattoos verklapt eigenlijk al precies wat het is. Tattoos (tatoeages) met glitters. En deze glittertattoos stel je helemaal zelf samen. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen op je huid, maar ook op accessoires.

Glitza glittertattoos - zo werkt het!
Glitza glittertattoos – zo werkt het!

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen stijl! Heb je een saaie schooltas? Met de magische ontwerpen van Glitza glittertattoos steel jij straks de show.

Ook leuk om te lezen: Project Mc²: cosmetica & wetenschap komen samen

Welke Glitza glittertattoos heb je allemaal?

mandala glittertattoos glitzaBij Glitza glittertattoos heb je de keuze uit verschillende pakketten. Zo heb je bijvoorbeeld het ‘Little Love‘ pakket met een verzameling hartjes. Maar je hebt ook het pakket ‘Cutie Bow’ vool met strikjes en het pakket ‘Sweet Butterfly‘ met vlinders. In deze pakketten zitten 50 of 80 ontwerpen. Maar de keuze is reuze, dus er zijn meer pakketten om uit te kiezen. Je hebt ook nog het ‘Star Fairy‘ pakket, dit pakket bevat 80 ontwerpen vol sterretjes en feeën. En daarnaast heb je nog het ‘Mandala Oriental‘ pakket met maar liefst 100 toffe mandala’s.

De Glitza Party Studio

Glitza glittertattoos party studioAls je meteen goed van start wilt gaan dan is er de Glitza Party Studio. Deze studio bevat 180 ontwerpen! Maar dat is niet alles, het pakket bevat ook een studio met extra accessoires waarmee je helemaal los kunt gaan. Dus wacht niet langer en ga aan de slag met de glittertattoos van Glitza. Je versiert hiermee niet alleen jezelf, vrienden of familie, maar ook je kleding, schooltas, agenda en nog veel meer!

Zijn jullie kinderen al bekend met de Glitza glittertattoos?

Ook leuk om te lezen: 3D Nail-A-Peel kits voor schitterende nagels

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.