Bouw en Constructie Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Gigabots | Bouw je eigen robot

Gigabots | Bouw je eigen robot 11 oktober 202223 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Gigabots

Zelf je eigen robot bouwen doe je met Gigabots! Dit toffe speelgoed van Big On Toy Innovation (BOTI) kregen wij opgestuurd en vandaag lees je onze bevindingen!

Gigabots

De Gigabots beginnen als energycore en het is aan jou om ze tot robot om te bouwen. Er zijn verschillende soorten. Wij hebben een grotere, Torbot. Deze kun je ombouwen tot enorme draak. En dan hebben we ook nog Hydrobot. De Torbot begint als enorm ei, wat wel cool is aangezien er een beest van gemaakt kan worden. De Hydrobot begint als ronde bal. Dan ga je aan de slag! Haal de energycore uit de verpakking en maak het open. Je ziet dan allerlei onderdelen. Met behulp van de bijkomende handleiding wordt je door het proces geloodst. En daar komen enorme Gigabots uit. De Torbot wordt wel 25 centimeter hoog! En de Hydrobot zelfs wel 33 centimeter.

Wat vinden wij van de robots?

Spencer (7) ging samen met mijn man aan de slag. Dit is typisch het soort speelgoed dat heel veel vaders (en moeders!) zelf ook leuk vinden nog. Samen hebben ze aan tafel gezeten om de robots te bouwen. Het zijn flinke robots dus het bouwen ervan is ook best een klusje. Erg leuk! Spencer was helemaal trots toen de Gigabots af waren. Hij speelt er ook nog geregeld mee en bouwt ze ook nog wel eens om tot wat anders. Dat vind ik zelf één van de leukste dingen van de Gigabots; je kunt er je fantasie in kwijt. Hij maakt ze ook wel weer eens helemaal terug tot energycore. Wij zijn erg blij met de Gigabots. Het is mooi speelgoed dat kinderen uitdaagt om het steeds weer te pakken en ermee aan de slag te gaan. Ze zien er stoer en origineel uit en zijn wat ons betreft dus een aanrader voor de feestdagen!

Meer BOTI? Lees hier onze review van Peppa Pig Weebles.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

23 comments

  1. Wat cool!!! Mijn zoontje zijn helemaal gek van robots! Ze teken ze, van blokken maken ze het en zijn dol op deze te gekke “poppetjes”. Dit speelgoed ziet er uitdagend uit en als leuk speelgoed voor mijn mannetjes! Blaze lijkt ons gewoon super cooooool!!!

  2. al meegedaan aan deze supermooie actie hoop dat ik deze supermooie robot winnen mag heb namelijk een handicap in een beperking

  3. Met een huishouden vol mannen is het als moeder steeds weer zoeken naar uitdagend en leerzaam speelgoed. Nou moet ik zeggen: dit ziet er echt super uit! Helemaal leuk dat ze hem zelf in elkaar moeten zetten. We doen mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.