Baby en Peuter Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Peppa Pig Weebles | Review

Peppa Pig Weebles | Review 26 september 20221 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Peppa Pig Weebles

Spelen en wiebelen met Peppa Pig! Dat doe je met de Peppa Pig Weebles. Dit speelgoed van Big On Toy Innovation (BOTI) is geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder. Wij kregen een mooie set opgestuurd en vandaag lees je onze bevindingen!

Peppa Pig Weebles

Weebles zijn poppetjes van je favoriete Peppa Pig karakters met een bolle onderkant. Ze hebben geen voeten of benen, maar de onderkant is dus rond. Hierdoor wiebelen ze een beetje. Ze zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes onder ons, op het formaat van hun handjes. De Weebles zijn gemaakt van kunststof. Je hebt een set met vier poppetjes of bijvoorbeeld een huis. Het huis heeft een glijbaan en een schommel. Maar ook Peppa’s iconische rode auto is verkrijgbaar! En wat dacht je van een schattige trein?

Wat vinden wij van de Weebles?

Onze kinderen zijn 7 en 5 en misschien op het eerste oog iets te groot voor de Peppa Pig Weebles. Maar ze kijken nog steeds geregeld Peppa Pig op TV en ze zijn erg van het fantasiespel, dus ik had zo’n vermoeden dat de Weebles in de smaak zouden vallen. En dat klopt ook zeker. We hebben het huis en de set met Peppa en haar vriendjes gekregen en ze zijn er helemaal weg van. Het huis heeft dan ook enorm veel mogelijkheden. Je kunt de Weebles op een soort traplift naar boven zetten en draaien aan de zijkant zodat ze naar boven gaan. Ook kunnen ze van de glijbaan, op de schommel of lekker in een modderpoel. Onze kids vinden het helemaal geweldig en genieten van de grappige, koddige wiebelende poppetjes. Het speelgoed leent zich perfect voor het maken van je eigen verhaal en stimuleert dus zeker de fantasie. Ik hoor continu verhalen voorbij komen van Peppa die op schoolreis gaat met haar vrienden of op een ander spannend avontuur. De Weebles zijn van mooie, stevige kwaliteit. Echt een mooi stuk speelgoed!!

Meer Peppa Pig speelgoed? Ze hebben ook een schitterend houten huis!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.