Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film Trends Verlopen winacties

Het leukste Frozen 2 Speelgoed

Het leukste Frozen 2 Speelgoed 22 november 201914 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Frozen 2 speelgoed

De nieuwste film van Frozen draait in de bioscoop: Frozen 2! En mocht je een Frozen fan in huis hebben dan is het je vast niet ontgaan dat de winkels weer vol liggen met Frozen 2 speelgoed. Wij hebben voor jullie het leukste Frozen 2 speelgoed op een rijtje gezet!

Frozen 2 – de film

Eerst vertellen we je graag wat over de nieuwste Frozen film. De eerste film stamt alweer uit 2013, maar gelukkig kunnen we nu genieten van een tweede film. In deze film draait het om de vraag: Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Olaf, Kristoff en Sven gaat Elsa op een bijzondere reis. Heeft Elsa genoeg krachten om haar koninkrijk te redden?

Het leukste Frozen 2 speelgoed

De film zorgt weer voor veel nieuw speelgoed. Je hebt het misschien al in de folders zien staan of op televisie voorbij zien komen. Er is voor de Frozen fans genoeg Frozen 2 speelgoed beschikbaar!

Frozen 2 speelfiguren van Hasbro

Het speelgoedmerk Hasbro heeft een aantal hele leuke Frozen 2 poppen op de markt gebracht. Wat dacht je van een pop in de vorm van Elsa, Anna of Kristoff? Dit Frozen 2 speelgoed is in verschillende houdingen te bewegen. Zo speel jij zelf de leukste scenes uit de nieuwste film na bij jou thuis. De poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Het interactieve horloge van Vtech

Ook vanuit het speelgoedmerk Vtech hebben ze een groot assortiment aan Frozen 2 speelgoed op de markt gebracht. Zo is er een heus Frozen 2 tablet, een interactieve Frozen 2 wekker en een interactief horloge! Dit horloge laat je niet alleen de tijd zien, maar bevat ook een timer, stopwatch, wekker en vier ingebouwde spellen. Spelenderwijs gaan kinderen aan de slag met tellen, tegenstellingen, vergelijken en het geheugen trainen.

Aan de slag met Aquabeads

Ga je graag creatief aan de slag? Dan hebben ze bij Aquabeads ook iets heel leuks. Ze hebben een Frozen 2 Aquabeads hobbypakket waarbij je aan de slag gaat met gekleurde parels en water. Je maakt alle bekende figuren uit de film met het vernieuwde fliptray systeem. Handig en ontzettend leuk!

Frozen 2 LEGO

Ook bij LEGO blijven ze niet achter. En zoals we van LEGO gewend zijn hebben ze een pareltje uitgebracht. Bouw jij het kasteel Arendelle? Dan kan je daarna met jouw favoriete personages het verhaal uit de Frozen 2 film naspelen. Vaar in de boot of doe boodschappen op de markt. Naast het kasteel zijn er ook nog de bouwsets Elsa’s koetsavontuur en Anna’s kano-expeditie beschikbaar.

Olaf, Sven, Anna & Elsa knuffels

Ook de knuffels kunnen niet ontbreken als we het het hebben over Frozen 2 speelgoed! En Disney heeft een aantal pracht exemplaren uitgebracht. Wat dacht je van een Olaf, Sven, Anna of Elsa? De knuffels zijn maar liefst 43 cm groot. En dus uitermate geschikt om lekker mee te spelen en knuffelen.

Frozen 2 raamstickers

Tot slot gaan we jullie nog wat meer vertellen over de Frozen 2 raamstickers van Totum. Deze hebben we hier namelijk al in huis. En onze kleine Frozen fan vindt ze helemaal fantastisch. Deze zet raamstickers bestaat uit meer dan 70 stuks met alle personages uit de film!

Frozen 2 raamstickers
Frozen 2 raamstickers

Ook leuk om te lezen: Disney Doorables

Je kunt deze raamstickers uiteraard plakken op alle ramen die je maar kunt vinden. Maar er zit ook een achtergrond bij waar de stickers op blijven zitten. Zo kan je altijd met de stickers aan de slag of er nou een raam in de buurt is of niet!

Wat is jullie favoriete Frozen speelgoed?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

14 comments

  1. Doe heel graag mee voir mijn lieve dochter van 7 jaar want ze is echt een frozengek alles wat van die mooie film is (Ik trouwens ook?) wil ze hebben. Dus we gaan die gok wagen???

  2. Graag zou ik mee willen doen voor mijn jongste kleindochter.
    Ik heb alleen geen Facebook, Twitter en Instagram, maar volg wel Bloglovin.
    Hoop mee te mogen doen ondanks dat.

  3. O wat leuk zeg! hier worden mijn meiden en zoons trouwens ook helemaal blij van! plakken plakken plakken dat willen wij wel!! 😀

  4. Ja geweldig, ik doe heel graag mee voor de dochters van mijn beste vriend, echt Disney- en Frozenfans die hier heel blij van zullen worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.