Verlopen winacties

Winweek – DVD van de film Wolf in Schaapskleren (GESLOTEN)

Winweek – DVD van de film Wolf in Schaapskleren (GESLOTEN) 19 juni 20188 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Film Wolf in Schaapskleren

Vandaag alweer de tweede dag van onze winweek! En lees snel verder, want vandaag geven we een DVD van de film Wolf in Schaapskleren weg.

Film Wolf in Schaapskleren

Deze bekroonde animatiefilm is sinds vandaag verkrijgbaar op DVD en On Demand. Deze film is van de makers van ‘De Sneeuwkoningin’. Deze kinderfilm draait om acceptatie en vriendschap. In de film Wolf in Schaapskleren verandert de leider van een groep wolven onbedoeld in een schaap. Lukt het hem om weer in zijn roedel te komen. De stemmen zijn onder anderen ingesproken door Murth Mossel, Finn Poncin, Jelle Amersfoort en Nine Meijer.

Film Wolf in Schaapskleren

Wolf in Schaapskleren viel meerdere keren in de prijzen, onder meer bij het Catalina Film festival en de Asian Oscars. Daarnaast wist de animatiefilm de prestigieuze Golden Unicorn Award in de wacht te slepen en werd de film meerdere malen genomineerd voor Best Animation
Film. Naast op DVD is de film vanaf nu beschikbaar op de volgende platformen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, I-Tunes, Google Play, Yelo Play en Proximus.

Het verhaal

Zoals gezegd – en de titel al doet vermoeden – draait alles om een wolf. In een magisch land leeft een zorgeloze kudde schapen. Maar hun leven wordt verstoord wanneer een groep wolven hun kamp opslaat in het nabijgelegen ravijn. Terwijl de schapen proberen te wennen aan hun nieuwe buren, zijn de wolven druk om een nieuwe leider van de roedel te kiezen. De populaire maar hopeloze Goofball Grey gaat de uitdaging aan om iedereen, inclusief zijn verloofde, Bianca, te bewijzen dat hij de moeite waard is om leider te worden. Maar dan gaat er wat mis! Nadat hij een magisch gif inneemt, belandt hij in het lichaam van een ram! Nu is hij letterlijk een wolf in schaapskleren.

De film duurt 80 minuten en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Film Wolf in Schaapskleren

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook een DVD van de film Wolf in Schaapskleren weggeven. En meedoen is heel erg simpel! Wil je kans maken? Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de DVD Wolf in Schaapskleren wordt op maandag 2 juli 2018 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

  1. Leuk! Altijd handig om een leuke film voor kinderen in huis te hebben voor de minder mooie dagen of een luie pyjama zondag.

  2. Ik loot graag mee voor deze leuke dvd! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

  3. Ik doe heel graag.
    Erg leuke dvd voor de kinderen, voor de vakantie zou dat geweldig zijn.

    Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.