Favoriete speelgoed Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar

Het favoriete speelgoed van Morris (1 jaar)

Het favoriete speelgoed van Morris (1 jaar) 4 september 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Favoriete speelgoed van Morris 1 jaar

Ben je op zoek naar speelgoed voor een kindje van 1 jaar oud? Dat kan best een uitdaging zijn! Wij hopen jullie dan ook te inspireren met het favoriete speelgoed van Morris. Rob vertelt meer over het favoriete speelgoed van zijn zoontje Morris.

Het favoriete speelgoed van Morris

Mijn naam is Rob van Laere. Ik ben 37 jaar oud en vader van Morris. Morris is anderhalf jaar oud en woont zowel bij mij als bij zijn moeder. Op papablogger.nl deel ik wat ons bezighoudt en geef ik advies aan jonge ouders. Naast mijn blog heb ik een eigen bedrijf dat andere bedrijven helpt met hun online vindbaarheid. In mijn vrije tijd bouw ik graag met LEGO en help ik Morris bij het maken van super grote Duplo-torens.

1. Toet toet auto’s van Vtech

Bart de brandweerauto

De Toet Toet Auto’s zijn zonder twijfel favoriet bij Morris. Al vanaf dat hij een maand of negen oud is speelt hij met alle auto’s die hij cadeau kreeg of die wij voor hem kochten. Eerst functioneerden zij als projectielen om mee te gooien, maar inmiddels is ook echt spelen met de auto’s een ding. Wedstrijdjes tussen Bart de brandweerauto en Clair Cabrio zijn op dit moment het favoriete speelgoed van Morris.

2. Little Dutch Blokkenkar

Little Dutch Blokkenkar

Als Morris het geluid en de felle kleuren zat is, dan gaat hij over op de Blokkenkar van Little Dutch. De blokken zijn perfect geschikt om in je mond te stoppen, tussen de kussens van de bank te steken en om torens mee te maken die je vervolgens heel hard weer om kunt gooien. Morris heeft de kar al sinds Sinterklaas van afgelopen jaar, maar pas rond februari is hij ermee gaan spelen.

3. Speelgoedblokken van BIOBUDDI

Biobuddi

Als vader geef ik graag het goede voorbeeld en BIOBUDDI heeft speelgoedblokken die voorbeeldig zijn. deze zijn niet zoals de blokken van Duplo gemaakt van plastic, maar van materiaal dat het milieu niet schaadt. Morris ziet het verschil niet en is blij dat hij net als papa blokken heeft waar hij mooie torens mee kan bouwen. Dit doet hij overigens pas een maand of twee. We zien dat de blokken steeds meer de plaats innemen van oud “babyspeelgoed” en knuffels. Biobuddi behoort tot het nieuwe favoriete speelgoed.

4. Nijntje interactieve knuffel

Nijntje interactieve knuffel

De interactieve Nijntje knuffel die ons als ouders af en toe de stuipen op het lijf jaagt, maar die Morris helemaal geweldig vindt. Wat als minst succesvolle kerstcadeau werd beschouwd omdat Morris schrok van de stem van Nijntje, is inmiddels de vaste danspartner en stuntman geworden. Het liedje dat de knuffel soms afspeelt kunnen we inmiddels uit ons hoofd mee neuriën en wat Nijntje zegt is niet altijd te verstaan, maar dat maakt voor Morris helemaal niks uit.

5. Happy Horse konijn

Happy Horse Konijn

Morris en zijn mega grote konijn zijn al vanaf zijn geboorte onafscheidelijk. Hij geeft het grote Happy Horse konijn kusjes en sleept het overal mee naartoe. Soms lijkt het wel alsof het een paar dagen minder is, maar dan hervindt hij zich in de liefde voor zijn knuffel en is het tranen met tuiten huilen geblazen als het konijn niet mee kan naar de supermarkt of restaurant.

Speelgoedtip van Rob

Een tip die ik iedere ouder wil meegeven is dat je Sinterklaas en kerstcadeaus het hele jaar door kunt kopen. Bedenk een goede verstopplek en maak gebruik van geweldige kortingsacties door het jaar heen. Op die manier kun je tientallen tot wel honderden euro’s besparen. Wel pakpapier op voorraad houden natuurlijk.

Bedankt Rob voor het delen van het favoriete speelgoed van Morris! Genoeg inspiratie als je op zoek bent naar een cadeau voor een kindje van 1 jaar oud!

Lees ook: het favoriete speelgoed van Luke (1,5 jaar)

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.