Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Enzo en de strijd tegen de Oni

Enzo en de strijd tegen de Oni 15 december 20226 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Enzo en de strijd tegen de Oni

Jullie kennen ongetwijfeld Thomas van Luyn! Hij is niet alleen een bekend acteur, cabaretier en schrijver, maar sinds kort ook kinderboekenschrijver! Onlangs verscheen zijn boek Enzo en de strijd tegen de Oni. Dat is een verhaal vol magie, spanning en humor voor kinderen van ongeveer 10 tot 14 jaar.

Enzo en de strijd tegen de Oni

Enzo vindt een vreemd Ding in zijn rugzak. Het is klein en van metaal, en hoe het daar komt weet hij niet. Wat Enzo ook niet weet, is dat het Ding een bizarre kracht bezit. Wanneer hij daar achter komt is het te laat. Want dan zit hij al op een dak aan de andere kant van de stad. En dan moet hij ook nog eens tegen onzichtbare monsters vechten. Intussen wil Enzo heel graag niet in elkaar geslagen worden door Yo en Watnou. Gelukkig zijn zij doodsbang voor Kira, Enzo’s beste vriendin. Zou Ken, de nerd die beroemde veldslagen naspeelt, hem kunnen helpen met het Ding en zijn vreemde kracht? En waarom ziet niemand in de klas dat meester Harro knettergek en levensgevaarlijk is? Enzo en de strijd tegen de Oni telt 271 pagina’s en kost ongeveer 17 euro.

Meer boeken? Lees hier onze review van De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

6 comments

  1. Mijn kleinzoon van 12 jaar zou dit een geweldig leuk boek vinden.
    (Om privéredenen heb ik geen Social Media, hoop mee te mogen doen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.