Televisie & film Verlopen winacties

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens 14 december 202215 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Vandaag hebben we weer iets speciaals voor jullie! We vertellen je alles over de nieuwe film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens die vanaf 21 december in de bioscopen draait.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Jon van Eerd keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (door Anna Drijver).

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

15 comments

  1. Mijn kinderen en wijzelf hebben zo genoten van alle Shrek films en de eerste gelaarsde kat film. ?

    Dit pakket met daarin: 2 vrijkaartjes, een button set en een rugzak zou ze erg blij maken. Dan kopen we er zelf nog een paar kaartjes bij. Ik ga heel hard duimen. ???

  2. Wat een geweldig leuk pakket van De gelaarsde Kat.
    Gezellig met mijn kleinzoon naar de film, ja graag!
    (Heb alleen om privéredenen geen Social Media)
    Hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.