Boeken, School en Vrije tijd

Het boek Elvis & Jones

Het boek Elvis & Jones 15 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Elvis & Jones Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge is toch acteur, cabaretier en noem maar op? Jazeker, maar hij heeft ook een boek geschreven. Vandaag vertellen we jullie meer over het nieuwe boek Elvis & Jones van Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox.

Het boek: Elvis & Jones

Het boek Elvis & Jones is geschreven door Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox en gaat over twee stoere kinderen.

Elvis & Jones

Het ontstaan

Het idee van het boek Elvis & Jones is ontstaan toen Jeroen en Marie-Claire geïnspireerd raakten om een kinderboek te gaan schrijven. Het is een fictief verhaal over het leven in hartje Amsterdam. De buurt waar in zij wonen en de leefomgeving is vastgelegd in het boek.

Het verhaal

In een oud huis in het centrum van Amsterdam wonen Elvis & Jones. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden de kinderen een oud doosje op zolder. In het doosje zit een brief uit 1967, geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de nieuwe bewoners van het huis.

Elvin & Jones

De kinderen aarzelen geen moment en besluiten de speurtocht te volbrengen. Maar dit brengt wel een aantal hele spannende momenten met zich mee. Het is het begin van een spannend verhaal van een zoektocht die leidt naar een hele oude misdaad die de vader van de kinderen moet oplossen.

Ook leuk om te lezen: Verboden te voeren!

Het boek is nu te koop!

Het boek Elvis & Jones is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf 6 jaar oud. En kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen het ook zelf lezen. En ook leuk om te weten, Jeroen en Marie-Claire zijn al bezig met het plannen van een tweede boek!

Gaan jullie het boek van Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.