Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

Educatieve speelklok van Znoet

Educatieve speelklok van Znoet 3 januari 202014 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Soms is speelgoed niet alleen erg leuk om mee te spelen, maar ook een lust voor het oog. Dit is zeker het geval voor de educatieve speelklok van Znoet. We hebben deze klok getest en vertellen jullie er meer over!

Educatieve speelklok van Znoet

De producten van Znoet zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leuk om mee te spelen. Ideale combi dus! De educatieve speelklok is een prachtige houten klok waarmee kinderen kunnen leren klok kijken. De klok heeft 12 houten dierenschijven met de nummers voor de uren op de achterkant. Alle producten van Znoet worden gemaakt met FSC hout. Daarnaast werken ze samen met OneTreePlanted.org om voor elk verkocht product een boom te planten.

Zoals je op de foto ziet zijn er twaalf verschillende dieren te zien in de twaalf vakjes. Deze beestjes zijn ook te zien op de achterkant van de houten schijfjes met nummers. Beide wijzers kun je overigens draaien.

Wat vinden wij van de educatieve speelklok van Znoet?

Onze kinderen zijn bijna 5 en bijna 3 jaar. Ik had de klok dus voornamelijk voor ons zoontje op het oog, omdat we dan kunnen beginnen met klok kijken. Ons zoontje vindt getallen erg leuk en dit is een goede manier om te laten zien hoe een klok eruit ziet en waar de verschillende nummers horen en dergelijke. Het is tegelijk een soort puzzel omdat je de juiste dieren op de juiste plek moet leggen. Maar het bleek dat onze dochter Jasmijn (2) de allergrootste fan is van de puzzel. Zij is er continu druk mee. Beestjes in de juiste vakjes doen, de rondjes stapelen, de getallen oefenen. Ze vindt het allemaal prachtig.

De klok is erg mooi en stevig. Ook zijn de afbeeldingen van de beestjes erg schattig. De klok wordt dan ook geregeld gebruikt hier thuis. Als ik één nadeel(tje) zou moeten noemen, is dat het zwart van de klok erg besmettelijk is, het trekt ieder stofje aan. Daardoor zie je er alles op. Dat zie je ook terug op de foto’s. Maar dat doet helemaal niets af van de prachtige kwaliteit en het speelplezier.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

14 comments

  1. Wat een nuttige klok.Superleuk voor de jongste en heel leerrijk voor de iets oudere als hulp voor het leren klok lezen.

  2. Wat een mooi exemplaar zeg! Ik loot dan ook met veel plezier mee! De kleinkinderen zullen het geweldig vinden!

  3. Dat is zeker een hele mooie klok! Ideaal voor de eerste stapjes van het leren klokkijken. Mijn beide kinderen zouden er wel iets mee kunnen, daarom doe ik graag mee.

  4. Wat een leuke leerzame klok!
    Daar is mijn jongste kleindochter vast heel blij mee.
    Ik heb geen facebook en Instagram(om privéredenen) , maar volg Bloglovin. Heel graag doe ik ook mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.