Baby en Peuter Dagje uit Informatief & Tips Televisie & film

Bumba op Reis | Theater voor de allerkleinsten

Bumba op Reis | Theater voor de allerkleinsten 2 januari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bumba op Reis

Bumba gaat op reis met zijn vrienden in de nieuwe theatershow Bumba op Reis. Wij mochten deze theatervoorstelling bezoeken en delen onze ervaringen met jullie!

Bumba op Reis

Als de vakantie eindelijk is aangebroken, rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen van de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug?

Bumba op Reis

Samen met Bumba en Bumbalu zijn buiten Nanadu, Tumbi en Poppa voor de allereerste keer ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij in deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten. Bumba op Reis is sinds 28 december te zien door het hele land. De show heeft aangepast licht- en geluidsniveau voor de kleine kindjes.

Bumba op Reis

Wat vonden wij van de voorstelling?

We gingen in de week voor Spencers vijfde verjaardag en Jasmijn wordt bijna drie jaar. De voorstelling is al geschikt voor kinderen vanaf één jaar, dus ik was bang dat met name Spencer er al te oud voor zou zijn. Maar niets bleek minder waar. Vanaf het begin zaten ze allebei geboeid te kijken. En Spencer zat het hardste te lachen van iedereen. De show is makkelijk te begrijpen voor de kindjes en er zitten veel leuke grapjes, liedjes en dansjes in om de aandacht van de kinderen lang genoeg vast te houden. Spencer en Jasmijn hebben het allebei heel erg naar hun zin gehad. Wat ons betreft is de show dus zeker een aanrader!

Bumba op Reis

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.