Bouw en Constructie LEGO Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Dit zijn de leukste LEGO sets voor op de verlanglijstjes!

Dit zijn de leukste LEGO sets voor op de verlanglijstjes! 8 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Stuntshow arena

Oké, het is pas september, ik weet het! Maar voordat je het weet is het november en december. Dus je kan je maar beter tijdig voorbereiden op het maken van verlanglijstjes, niet? Daar dacht LEGO net zo over! LEGO heeft weer allemaal nieuwe sets uitgebracht en daar vertel ik je vandaag meer over. Van een luxe hotel met spa tot een monstertruck. Er zit voor iedere LEGO-fan wel iets bij!

Dit zijn de nieuwste LEGO bouwsets

Net als alle andere speelgoedfabrikanten brengt LEGO elk jaar richting het eind van het jaar weer nieuwe sets op de markt. Verrassende nieuwe sets om cadeau te geven, perfect voor pakjesavond of voor onder de kerstboom. De leukste cadeaus voor in de decembermaand hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Stuntshow Arena

We beginnen met een LEGO set voor de echte waaghals. In de LEGO City Stuntshow arena kan je kijken naar spectaculaire shows die kinderen helemaal zelf kunnen bedenken. Wat dacht je van salto’s met twee coole monstertrucks of een backflip met een stuntmotor? Geen enkele show is hetzelfde dankzij alle stuntmodules. De set bevat 6 minifiguren waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie.

LEGO Stuntshow arena
LEGO Stuntshow arena

Heartlake City Grand Hotel

Ben je gek op LEGO Friends? Dan is het LEGO Heartlake Grand Hotel City echt iets voor jou! Je checkt in bij de receptie en verblijft in een luxueus hotel. Van een pianobar tot suites met een eigen badkamer, dit hotel heeft het allemaal. Geniet van een spa in het penthouse en style het personeel in een eigen outfit. Dankzij de meegeleverde accessoires maak jij het hotel helemaal naar eigen smaak.

LEGO Heartlake City Grand Hotel
LEGO Heartlake City Grand Hotel

Ps. een leuk weetje! Wist je dat LEGO tijdens het kerstseizoen maar liefst 28 sets per seconden verkoopt. Dat zijn er 1.680 per minuut en wel 100.800 per uur.

De feestkit voor de creatieveling

Heb je zin in een feestje? LEGO DOTS helpt je dit organiseren met de creatieve feestkit. Ga aan de slag met maar liefst 8 speelgoed cupcackes om van te smullen. Onder het afneembare ‘glazuur’ is een geheim vakje verborgen waar je snoepjes of andere kleine items kan verstoppen. Naast kaarsjes, tegels en stickers bevat de set ook feestelijke inspiratie voor een super feest! Deze set is ook ideaal voor kinderfeestjes!

LEGO Creatieve feestkit
LEGO Creatieve feestkit

Ook interessant om te lezen: LEGO Build & Talk leert kinderen spelenderwijs praten over de veiligheid van online spelen.

LEGO Technic Robuuste Sleepwagen

Voor de LEGO Technic Robuuste Sleepwagen heb je geen rijbewijs nodig. Je kind (of jijzelf) kan achter het stuur kruipen van deze enorme sleepwagen. De set bevat mechanische functies waardoor je realistische bewegingen kan maken met het voertuig. Activeer de kraan, pomp de kraanarm omhoog, trek de lier uit en schuif de steenpoten uit. Én deze set bevat ook een lift-as om extra wielen omlaag te brengen. Deze zet is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor ouders!

LEGO Technic Robuuste sleepwagen
Ik ben benieuwd, welke set komt er bij jou (of je kinderen) op het verlanglijstje?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.