Dagje uit

Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland

Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland 23 juni 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Disney On Ice

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht.  Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, is de ticketverkoop afgelopen dinsdag gestart met een speciale pre-sale aanbieding.

Disney On Ice

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten. En uiteraard vol favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen. Denk aan FrozenVaianaAladdinCocoBelle en het BeestDe Kleine ZeemeerminRapunzelDe Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen. Of zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin. Laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de originele voicecast. De kaarten in de speciale pre-sale aanbieding zijn nog te koop tot 30 juni 8.59 uur. Je krijgt 5 euro korting hiermee.

Nog een dagje uit? In het najaar is ook Winnie de Poeh de musical te zien!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.