Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Televisie & film

Dit zijn de leukste Disney bordspellen!

Dit zijn de leukste Disney bordspellen! 14 oktober 20201 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Disney bordspellen

Kijk je graag naar Disney films en ben je helemaal gek van alle Disney figuren? Dan kan jij je vast ook prima vermaken met de Disney bordspellen. Inmiddels zijn er al genoeg leuke spellen op de markt, kijk je mee?

Disney bordspellen

Betreed de magische wereld van de Disney bordspellen! Haal je favoriete Disney karakters in huis en versla schurken en bandieten. De Disney bordspellen zijn voor jong en oud en we hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Disney Stratego Junior

Stratego Junior Disney
Disney Stratego

Speciaal voor de jongste fans heeft Jumbo het spel Stratego Junior Disney op de markt gebracht. Hoe leuk is het om het populaire spel Stratego alvast met kinderen te kunnen spelen op een magische manier. Stel in het geheim een superteam samen en probeer de schatkist van de tegenpartij te veroveren. Met twee spelvariaties blijft het spel heel uitdagend. Disney Stratego Junior is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Je speelt het met maximaal 2 spelers en één spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

Party & Co Disney Princess

Disney bordspellen
Disney spel

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud is er het bordspel Party & Co Disney Princess. En je raadt het vast al, dit spel draait om prinsessen. Betreed een magische wereld met jouw favoriete prinses. Verzamel fiches door opdrachten te voltooien en vragen te beantwoorden. Verzamel jij als eerste alle vier de fiches dan win je het spel. Een heerlijk spel voor iedereen die gek is op Disney prinsessen! Je speelt het met 2 tot 4 spelers!

Monopoly Disney Classic

Disney bordspellen

Het kan natuurlijk niet anders dan dat er ook een Disney Monopoly is uitgebracht. Het betreft de klassieke editie van Monopoly maar dan met de bekende Disney figuren. Speel jij het spel met Aladdin, Pionokkio of misschien Bambi? Verzamel, koop, ruil en win. Een absolute must-have onder de Disney bordspellen!

Disney Villainous

Villainous bordspel Ravensburger

Voor de wat oudere spelers is er het bordspel Disney Villainous. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een spel vol spanning en tactiek. In Disney Villainous draait het op de slechteriken! Speel jij als Zeeheks Ursela of als Kapitein Haak? In dit spel vol unieke Disney illustraties en kunstzinnige speelfiguren kan je alleen maar winnen door slecht te zijn. Villainous is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar oud. Het spel is in het Engels, maar er is een Nederlandse speluitleg te downloaden.

Lees hier onze review over Disney Villainous!

Staat één van jouw favoriete Disney bordspellen er niet tussen? Laat dit dan weten in de reacties hieronder!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

  1. Bedankt voor het delen van deze Disney bordspellen! Mijn kinderen zijn groot Disney fan en kijken graag films en spelen spelletjes. Ik vind spelletje ook vaak een leerzame aanvulling omdat ze er veel van kunnen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.