Trends

Dekamarkt Blocks – Bouw je eigen boerderij!

Dekamarkt Blocks – Bouw je eigen boerderij! 24 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Dekamarkt Blocks startersset

Vanaf deze week kun je met Dekamarkt Blocks je eigen boerderij bij elkaar sparen. Wat dit met speelgoed te maken heeft? Je spaart zogenaamde Blocks. Kinderen leren niet alleen bouwen, maar komen ook meer te weten over het boerenleven. Waar komt ons eten eigenlijk vandaan?

Spaar de Dekamarkt Blocks

Van 21 april t/m 8 juni 2019 ontvang je bij elke €15 aan boodschappen een gratis zakje Blocks. Dekemarkt wil hiermee de kleinste klanten meer laten ontdekken over waar onze producten vandaan komen. En dit gaan ze leren door zelf een boerderij te verbouwen. Verbouw je eigen gewassen in de groeikas of breng je melk weg in de melkwagen. Je bouwt een volledige boerderij door de 45 Blocks te sparen.

Hoe ziet de Dekamarkt Blocks boerderij eruit?

Benieuwd naar de 45 Blocks? In de gratis zakjes vind je o.a. een kip met ei, een paard, rode appelboom, witlof, pompoen, kaas, spinazie, een varken, andijvie of misschien wel een bijenkast. Bekijk de afbeeldingen hieronder om te zien welke Dekamarkt Blocks je allemaal kunt sparen!

Dekamarkt Blocks
Dekamarkt Blocks

Om je boerderij te bouwen is het handig om te beginnen met de startersset. Deze krijg je helaas niet bij de producten, maar kan worden aangeschaft voor €1,99. De starterset bevat een bouwplaat, hekje, boer en een koe.

Dekamarkt Blocks startersset

Elke week unieke specials

Naast de bovenstaande Blocks kun je elke week sparen voor de specials. Deze specials krijg je bij het kopen van bepaalde actieproducten. Wil je precies weten welke actieproducten dit zijn? Houd dan de website en de folder van Dekamarkt goed in de gaten. Deze week (21 april t/m 27 april 2019) krijg je de stal bij aankoop van Pickwick ice tea, Appelsientje kids of Roosvicee. Bekijk hieronder de overige specials:

Blocks Specials
Blocks Dekamarkt Specials

Test je boerenverstand!

Naast de Dekamarkt Blocks die je kunt verzamelen is het ook mogenlijk om je boerenverstand te testen. Om de beste kwaliteit te bieden vinden ze het bij Dekamarkt belangrijk om te weten waar alle producten vandaan komen. Daarom werkt Dekamarkt nauw samen met telers en boeren. Hierdoor weten ze bij Dekamarkt van alles van de boerderij en het boerenleven. Maar hoe is het met jouw boerenkennis gesteld?

Test je boerenverstand

Test jouw boerenverstand door vragen te beantwoorden. Ben jij de beste boer of boerin van het land? Door je gegevens achter te laten maak je kans op leuke prijzen!

Gaan jullie de Dekamarkt Blocks sparen?

Ps. Wist je dat je bij Dekamarkt ook kan sparen voor korting op Janod speelgoed?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.