Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends Verlopen winacties

De Video van Sint 2020

De Video van Sint 2020 15 november 20207 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Video van Sint 2020

Wil jij Sinterklaas op een originele manier de kinderen laten vertellen waar de cadeautjes liggen? Het kan met de Video van Sint 2020. Net als de afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om deze gepersonaliseerde video te maken. Lees je mee?

De Video van Sint 2020

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een Video van Sint te maken. Inmiddels al voor het 12e jaar op rij en nog steeds een succes. Dit jaar staat de video helemaal in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer. Samen met Sinterklaas en zijn Pieten beleven kinderen samen een avontuur. En bij ons thuis is dit al jaren een hit.

Sinterklaas

Wat is er nieuw in 2020?

Elk jaar beleeft Sinterklaas samen met zijn Pieten een nieuw verhaal. En dit jaar heeft dit alles te maken met de geheime schatkamer. En om de video extra leuk te maken kun je hier persoonlijke elementen aan toevoegen:

  • Roepnaam en leeftijd
  • Persoonlijke onderwerpen
  • Foto in het Grote Boek
  • 2 Extra foto’s
  • Verstopplaats cadeautjes

Daarnaast is het mogelijk om het verhaal op twee manieren te laten vertellen. Kies jij voor Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein of kies je voor Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes?

Onze ervaring met de Video van Sint

Maar is zo’n video dan leuk? Jazeker! Hier roepen de kinderen elk jaar weer ‘Zou er weer een video worden bezorgd? Ik hoop het!’. De video duurt zo’n 12 minuten dus ideaal om de concentratie van de kinderen vast te houden. De persoonlijke elementen maken het extra speciaal. Absoluut een aanrader voor kinderen die gek zijn op Sinterklaas!

Video van Sint

De Video van Sint 2020 bestellen?

De Video van Sint 2020 kan je bestellen op de website videovansint.nl! Je kan een downloadbare video bestellen maar ook een video op dvd met allemaal extra’s. Er zijn ontzettend veel opties, dus ga er bij het bestellen even rustig voor zitten. Je kan tot 8 personen in de video toevoegen met naam, leeftijd en foto’s, de verstopplek laten vertellen of kiezen voor een neutraal einde. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid!

Video van Sint 2020

Ook leuk om te lezen: Sinterklaastip! | Blazelets Style Studio Charme

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

7 comments

  1. Ik doe graag mee omdat onze dochter Mika van 6 nog een echte gelover is. Ik gok het laatste jaar en hoop haar extra te laten genieten. Een persoonlijk bericht van Sint zou dan geweldig zijn ?

  2. Nog 2 jaar en dan is ook dit prachtige feest weer wat minder spannend dan nu. Ik zou het leuk vinden om mijn zoontjes toch een keer in het middelpunt te zetten bij de Sint. 🙂 Wat zullen ze opkijken als de Sint gaat praten via de tv (dvd). Ik zou die snoetjes wel eens willen zien.

  3. Deze zou ik dolgraag willen winnen voor de kindjes. Vorig jaar eentje besteld voor Fenna. Sepp was destijds net 1 jaar en hij lag lekker op bed tijdens pakjesavond, maar wat vond Fenna de video geweldig!! Ze heeft het er nog over en ze hoopt dat ze dit jaar weer een bericht krijgt van sinterklaas ‘want ik was op tv hé mam’. Sepp en Fenna zijn nu 2 en 4 en ik denk dat ze dit jaar samen kunnen genieten van een te gek filmpje!

  4. Wij vieren pakjesavond samen met mijn zusje en de kinderen. Wat zou het leuk zijn om juist dit jaar ,waarin zo weinig mag, uit te pakken met de video van Sint. Ik ga duimen, en kijk al uit naar de reactie van de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.