Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

De K3 cd-speler – het favoriete cadeau van onze 4-jarige

De K3 cd-speler – het favoriete cadeau van onze 4-jarige 27 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

ervaring K3 cd-speler

Begin deze maand was het dan zo ver, de verjaardag van onze dochter! Dit keer een mijlpaal, aangezien ze niet alleen een jaartje ouder werd, maar ook meteen naar de basisschool mag. Twee kinderen op school, het is even wennen! Maar goed, de vierde verjaardag van Fenna werd uiteraard gevierd. Overladen met cadeaus kwamen we tot de conclusie dat naast de Baby Born fiets (en helm) en de K3 jurkjes toch echt de K3 cd-speler favoriet is!

Over de K3 cd-speler

De K3 cd-speler heeft denk ik weinig uitleg nodig over de functies, maar toch ga ik jullie er wat meer over vertellen. Het is naast een cd-speler ook een radio, de officiële naam is dan ook de K3 draagbare radio/cd-speler en deze heb je alleen in de kleur blauw. De K3 cd-speler is voorzien van een LED display waarop je precies kunt zien welk nummer op de cd je aan het luisteren bent.

K3 cd-speler
De K3 cd-speler en doos.

Staat je favoriete nummer op? En luister je deze het liefst de hele dag? Dan kan je gebruik maken van de herhaalfunctie. Tevens beschikt de K3 cd-speler over een programmeerfunctie, de functie om een willekeurig liedje af te spelen en de functie om een liedje over te slaan.

cd-speler K3
Het LED scherm en de overige knoppen om de verschillende functies te activeren.

Naast het afspelen van cd’s kan je ook luisteren naar de radio. De draagbare radio maakt gebruik van analoge zenderafstemming. Ben je meer van de MP3 spelers? Ook deze kan je aansluiten via de externe AUX ingang. En dit alles werkt allemaal op batterijen (6 x R14 niet inbegrepen bij aanschaf) of op netstroom 230V.

Waarom is de K3 draagbare radio/cd-speler favoriet?

Van alle cadeaus die Fenna heeft gekregen is de cd-speler favoriet. Zo favoriet dat ik inmiddels al een keer om half 7 in de ochtend werd gewekt met een aantal vrolijke K3 liedjes (zucht). Waarom deze  cd-speler dan favoriet is? Natuurlijk omdat er K3 op staat, daar is Fenna nou eenmaal een grote fan van. Maar daarnaast is het een lichte draagbare cd-speler die eenvoudig te bedienen is. Heel handig voor een meisje van net 4 jaar oud. Als daar dan ook nog eens je idolen op staan dan is het al snel feest. Maar ook de radio functie vindt Fenna heel interessant. Het is een kwestie van de antenne de lucht in steken, even zoeken naar de juiste frequentie en je geniet ook van de radio.

Let op: de K3 cd speler is in veel speelgoedwinkels en op veel websites niet meer te vinden. Op de website van ToyChamp is deze nog eenvoudig te bestellen en deze ligt ook in de winkels!

Draagbare Radio/CD speler K3

€49,99
8.5

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
  • Goed te bedienen door een 4-jarige

Cons

  • Batterijen zijn vrij snel leeg

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.