Games en Elektronica

De Grinch: Kerstavonturen | Verwacht

De Grinch: Kerstavonturen | Verwacht 9 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Grinch: Kerstavonturen

In oktober verschijnt een gloednieuwe videogame die gebaseerd is op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas!. Het spel gaat De Grinch: Kerstavonturen heten en verschijnt op 13 oktober op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Het is de eerste videogame die in zestien jaar wordt uitgebracht en fans kunnen een geheel nieuw avontuur beleven dat is geïnspireerd op het klassieke kinderboek

De Grinch: Kerstavonturen

De Grinch: Kerstavonturen is een spel van Outright Games en Dr. Seuss Enterprises. Speel als de Grinch om de kerst van de Whos te stelen in een levendig kleurrijk, side-scrollende platformgame. Vergezeld door zijn trouwe hond Max, die je helpt bij het voltooien van geniepige missies om alle cadeautjes te stelen, worden spelers geconfronteerd met de geest van Kerstmis. Van vrolijk gezang tot fonkelende sprookjeslichtjes, terwijl spelers hun weg banen door het iconische stadje Who-ville. 

Puzzels

Voltooi puzzels om speciale vaardigheden en gadgets vrij te spelen. Denk aan sneeuwballen om wezens in de weg te bevriezen, een vermomming als kerstman om stiekem te sluipen, een zuurstok met lasso en een jetpack. Versnel je slinkse capriolen door delen van Who-ville te doorkruisen op een slee of snowboard. Naarmate het verhaal vordert, ontdekken spelers de geest van Kerstmis en wordt het hart van De Grinch groter.

Fans kunnen verwachten dat ze volledig in het verhaal opgaan, want De Grinch: Kerstavonturen bevat herkenbare omgevingen, personages en een heleboel kerstdetails die iedereen tijdens de feestdagen zullen plezieren.

Historie

De Grinch heeft meer dan 65 jaar geschiedenis. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1957, werd geschreven en geïllustreerd door Dr. Seuss en is in de loop der decennia geëvolueerd tot een iconisch kerstverhaal. Door de boeken is een heel universum ontstaan dat De Grinch een wereldwijd platform biedt. Dit gaat via films, musicals, samenwerkingen met beroemdheden, mode en meer. De Grinch: Kerstavonturen is een moderne versie van het klassieke kerstverhaal. De game kan worden gespeeld in couch co-op voor maximaal twee personen. Ook biedt het toegankelijkheidsfuncties voor de allerkleinste gamers vanaf vijf jaar.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.