Verlopen winacties

Winnen – De familie Snuffel (GESLOTEN)

Winnen – De familie Snuffel (GESLOTEN) 15 november 20187 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De familie Snuffel

De winweek is inmiddels in volle gang! En vandaag mogen we een heel leuk boek weggeven: De familie Snuffel. Een boek dat wij ook zelf mochten reviewen.

De familie Snuffel

De familie Snuffel is een (voor)leesboek met kleurrijke illustraties. Het boek gaat over Steffie. Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder theekophuisje mee in de auto. Dan ontdekt Steffie dat er vier prachtige speelgoedkonijnen in het huisje zitten. Ze zet het huisje in haar nieuwe kamer, maar wat ze niet weet, is dat de konijnen een geheim hebben. Wanneer Steffie niet kijkt of niet in de buurt is, komen ze tot leven en beleven ze allerlei avonturen. En stiekem helpen de konijnen Steffie zo ook een beetje met wennen. Het boek wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar.

De familie Snuffel

Nu heb ik twee kindjes van bijna 4 en 1,5, dus zelf lezen kunnen ze nog niet. Voorlezen daarentegen is hier thuis een favoriete bezigheid. Ik heb het boek dan ook (in delen) aan ze voorgelezen. Elke dag een stukje. Het boek heeft een superschattige kaft en illustraties en viel daardoor al gelijk goed in de smaak toen het binnenkwam. Alle konijntjes hebben een eigen naam en die wist ons zoontje al vrij snel. Aan het eind van elke dag komt hij aan me vragen of ik nog even uit het ‘konijnenboek’ wil voorlezen.

Ondanks dat ze zelf dus nog niet kunnen lezen, is het boek dus zeker leuk voor jonge kinderen, omdat de karakters zo herkenbaar en schattig zijn.

De familie Snuffel

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook een exemplaar van dit mooie boek weggeven. En meedoen is heel erg simpel! Wil jij ook De familie Snuffel in huis halen? Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het boek wordt op maandag 26 november 2018 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.