Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Correctbook schriften | Voor eindeloos schrijfplezier

Correctbook schriften | Voor eindeloos schrijfplezier 15 augustus 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Correctbook

Vanaf groep 3 leren kinderen schrijven, tijdens een studie schrijven studenten en zelfs als werknemer wordt er vaak nog veel geschreven. Dit kan natuurlijk in een schrift of op een kladblok. Maar dit kan ook in één van de Correctbook schriften! Correctbook produceert oneindig uitwisbare schriften voor iedereen!

Correctbook – oneindig uitwisbare schriften

De schriften zijn met speciale markers te beschrijven. Heeft een kind genoeg geoefend met schrijven of heb jij je notities niet meer nodig? In dat geval wis je met de achterkant van de marker de geschreven teksten. Je kunt ook gebruik maken van de speciale sponsjes waarmee de schriftjes weer schoon geveegd kunnen worden. Zo staan de Correctbook schriften voor eindeloos schrijfplezier! De schriftjes zijn in verschillende formaten en opties verkrijgbaar.

Correctbook schriften

 

Correctbook Stationairy

Het standaard schrift is de Correctbook Stationairy (zie de roze variant hierboven), uitwisbare en herbruikbare notitieboeken. Het wordt vergeleken met een whiteboard alleen dan in de vorm van een schrift. Met de gratis Correctbook app zijn de geschreven gegevens ook eenvoudig digitaal op te slaan. Handig voor volwassenen, maar ook zeker handig voor kinderen om te oefenen met schrijven!

Correctbook TO DO list

Naast de standaard schriften is er ook de Correctbook TO DO list, waarbij je op vier pagina’s eenvoudig kunt bijhouden wat je nog moet doen. Heb je een taak afgerond dan wis je deze eenvoudig uit het schrift!

Correctbook schriften uitbreiding

Heb je een schrift aangeschaft en zitten er te weinig pagina’s in het schrift? Met de extra pagina’s zorg je voor meer schrijfruimte. Je kunt de pagina’s eenvoudig toevoegen of verwijderen uit een schrift.

Bekijk hier alle producten van Correctbook >>

De Correctbook app

Correctbook appIn de digitale wereld van tegenwoordig is schrijven in schriften wat achterop geraakt. Maar de Correctbook app brengt hier verandering in. Met de PDF Scan App kan je de geschreven notities scannen, croppen, opslaan in mappen en delen in de cloud. Zo komen er twee werelden samen: analoog schrijven en digitaal werken! De app is verkrijgbaar in de play & app store en gratis te downloaden. Correctbook is dus ontzettend handig om te oefenen met schrijven, maar het is ook heel handig voor het maken van notities om die vervolgens te delen met collega’s.

Het ontstaan van de Correctbook schriften

Correctbook schriftenDe schriften zijn ontzettend handig, maar ook het ontstaan van de schriften is bijzonder! Sam van Tol, de eigenaar van Correctbook, was in 2015 op studiereis in Zuid-Afrika. Het werd daar geconfronteerd met een groot probleem in Zuid-Afrika: analfabetisme. Hoewel er in scholing en onderwijs wordt geïnvesteerd blijkt de aanschaf van schoolmateriaal toch een probleem. Schrijven zonder papier valt niet mee. Daar is het idee van de schriften ontstaan.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.