Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

COBLO, magnetisch speelgoed | NIEUW

COBLO, magnetisch speelgoed | NIEUW 4 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Coblo magnetisch speelgoed

Voor iedereen die gek is op magnetisch speelgoed, zoals Magformers, hebben wij goed nieuws! Kennen jullie het nieuwe speelgoedmerk COBLO al? COBLO is duurzaam magnetisch speelgoed, waarmee kinderen eindeloos hun eigen fantasieën kunnen nabouwen. Stap jij mee in de wereld van creativiteit en fantasie?

Wat is COBLO?

COBLO is duurzaam magnetisch speelgoed met kleurrijke magnetische bouwblokken waarmee kinderen eindeloos kunnen bouwen. Dit kan samen maar ook alleen. COBLO biedt iedereen ontspanning en plezier tijdens het bouwen met het magnetische speelgoed.

Coblo magnetisch speelgoed

De magnetische blokken zijn multifunctioneel. Naast enorm leuk is COBLO ook erg leerzaam. En laten wij nou net gek zijn op educatief speelgoed! De magnetische bouwblokken lenen zich er perfect voor om letters en cijfers te creëren en om patronen en vormen te ontdekken. De gratis activiteitenkaarten helpen hier ook bij, bekijk ze hier.

Hoe is COBLO onstaan?

Elzemiek van Berken is initiatiefnemer van het nieuwe Nederlandse speelgoedmerk (2021) en haar inspiratie zijn haar kinderen. Samen met haar gezin woonde ze 4 jaar in Amerika waar ze ontdekte hoeveel plezier kinderen met magnetische bouwblokken hebben. Veelzijdig speelgoed, ook zeker op educatief gebied. Bij terugkomst in Nederland zag ze het als een gemis en besloot ze een eigen versie te ontwikkelen. Haar kinderen en vriendjes en vriendinnetjes zijn dol op dit nieuwe speelgoed.

Maar daar blijft het niet bij! COBLO is ook ideaal speelgoed voor slechtziende en blinde kinderen. En dit is waarom er een samenwerking met Bartiméus Onderwijs is gestart. Bij de verkoop van iedere verkochte bouwdoos gaat er 1 COBLO bouwsteen naar het Bartiméus Onderwijs. Op deze manier kan Bartiméus speelgoeddozen voor in de klas bij elkaar sparen. En dat sparen geldt ook voor de slechtziende en blinde leerlingen die via Bartiméus ambulante onderwijskundige begeleiding krijgen in het reguliere onderwijs. En dit alles heeft natuurlijk een reden:

Ik ben al jaren vertrouwd met expertise-organisatie Bartiméus. Enkele weken na de geboorte van mijn zoon Lars zijn we voor specialistische onderzoeken – na doorverwijzing vanuit het ziekenhuis – bij Bartiméus terechtgekomen. Lars is inmiddels 6 jaar en krijgt ambulante begeleiding vanuit Bartiméus waardoor hij regelmatig een vaste begeleider thuis over de vloer krijgt.’ 

Elzemiek van Berkel, initiatiefnemer van het nieuwe Nederlandse speelgoedmerk COBLO

Inmiddels zijn de eerste duizend stenen persoonlijk door Elzemiek en zoon Lars overhandigd.

Coblo magnetisch speelgoed

Welke bouwsets zijn er?

Wil jij de magnetische bouwstenen kopen en dit prachtige initiatief ondersteunen? Dan wil je natuurlijk ook weten welke bouwsets er te koop zijn! Wat dacht je van het maken van de COBLO knikkerbaan? Of misschien is je kindje gek van racen met auto’s, dan is de racebaan een aanrader. Maar ook gewoon bouwen kan natuurlijk, het assortiment is heel uitgebreid. Alles COBLO bouwsets zijn te koop op de website van COBLO maar ook op Bol.com.

COBLO

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.