Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film

CEMI Escapeboek – Céline vs. Michiel | Review

CEMI Escapeboek – Céline vs. Michiel | Review 8 december 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

CEMI Escapeboek

Céline Dept en Michiel Callebaut, beter bekend als het Belgische YouTube-duo CEMI, staan bekend om hun levendige content op TikTok en YouTube. Met meer dan 2 miljoen abonnees op hun kanaal, zijn ze een kracht om rekening mee te houden in de online entertainmentwereld. Hun nieuwste avontuur? Een spannende race tegen de klok in hun interactieve verhaal waarin ze strijden om op tijd in Amsterdam te zijn voor de finale van het WK-voetbal. Ben jij klaar voor het CEMI Escapeboek?

Alles over het CEMI Escapeboek

Het verhaal begint wanneer Céline het fantastische nieuws krijgt dat zij de aftrap mag geven bij de laatste wedstrijd van het WK-voetbal in Amsterdam. Dit nieuws is als een droom die uitkomt voor het duo, bekend om hun liefde voor voetbal en entertainment.

Een onverwachte wending: treinproblemen op de grens

Céline en Michiel, altijd klaar voor een avontuur, vertrekken ruim op tijd met de trein vanuit België. Maar hun reis neemt een onverwachte wending als de trein vlakbij de Nederlandse grens stilvalt door een defect. Wat een vlotte reis naar een droomfinale moest zijn, verandert plots in een race tegen de klok.

De uitdaging: wie raakt het eerst in Amsterdam?

Gedreven door hun onverzettelijkheid en liefde voor uitdagingen, besluiten Céline en Michiel er een wedstrijd van te maken: wie bereikt als eerste Amsterdam? Dit spannende element maakt de kern uit van hun verhaal, waarbij lezers worden meegenomen op een hectische en avontuurlijke tocht door Nederland.

Céline vs Michiel: een Spannend CEMI Escapeboek

Het verhaal van Céline en Michiel is niet alleen een weergave van hun reis, maar transformeert ook in een interactief escapeboek. Je wordt al lezer namelijk uitgedaagd om raadsels op te lossen en obstakels te overwinnen, net als het duo in hun race naar Amsterdam.

CEMI Escapeboek
Escapeboek
CEMI Escapeboek

Fenna (9) haar ervaring met het CEMI Escapeboek

Fenna is gek op de videos van Celine en Michiel en Fenna is gek op Escape Rooms, dat is dus een mooie combinatie. Ze was ook direct enthousiast toen het boek binnen kwam. Maar een escapeboek is wel even wat anders dan een Escape Room, maar gelukkig legt het CEMI Escapeboek precies uit welke stappen je moet doorlopen. Fenna vond het erg leuk om samen de puzzels op te lossen en ik vond het tevens een ideale manier om begrijpend lezen met haar te oefenen. Of je nu een voetbalfan bent, houdt van een goed raadsel, of simpelweg geniet van het volgen van CEMI’s avonturen, dit boek zorgt voor een vermakelijke en spannende ervaring!

Ook leuk om te lezen: Het CEMI doeboek 2 | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.