Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het CEMI Doeboek 2 | Review

Het CEMI Doeboek 2 | Review 21 mei 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het CEMI Doeboek 2

Ben je op zoek naar een puzzelboek dat zowel vermaakt als uitdaagt? Zoek niet verder, want het CEMI Doeboek 2 is precies wat je nodig hebt, zeker als je fan bent van Celine en Michiel! Het CEMI boek zit boordevol puzzels, uitdagingen en nog veel meer, waardoor het een absolute must-have is voor puzzelliefhebbers, jong en oud.

Wie zijn Celine en Michiel?

Celine en Michiel, bekend van het populaire YouTube-kanaal, zijn de masterminds achter het CEMI Doeboek. In hun video’s laten Celine en Michiel verschillende puzzels, uitdagingen en spelletjes zien. Ze delen hun passie voor puzzelen en vermaken van kinderen door middel van creatieve en interactieve content. Van breinbrekers en raadsels tot speelse spelletjes, Celine en Michiel bieden een breed scala aan puzzelgerelateerde activiteiten op hun YouTube-kanaal. Ze dagen hun kijkers uit om mee te doen, oplossingen te vinden en plezier te beleven aan het oplossen van de puzzels.

Het CEMI Doeboek 2

Het CEMI Doeboek 2 is het vervolg op het alom geprezen eerste CEMI Doeboek, en het heeft de lat nog hoger gelegd. Met een grote verscheidenheid aan puzzels, zoals doolhoven, woordzoekers, logische puzzels en meer, is er voor elk wat wils. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde puzzelaar, dit boek zal je zeker verrassen met zijn brede scala aan uitdagende en vermakelijke puzzels.

Inleiding

Een van de beste aspecten van het CEMI Doeboek 2 is dat het niet alleen puzzels biedt, maar ook uitdagende challenges. Deze challenges stimuleren kinderen én volwassenen om hun creatieve denkvaardigheden te gebruiken, problemen op te lossen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ze zorgen voor een leuke en interactieve ervaring.

Het CEMI Doeboek 2

Wat vindt Fenna van het nieuwe doeboek?

Onze eigen ervaring met het CEMI Doeboek 2 is buitengewoon positief. Fenna (8), een echte puzzel(boek)liefhebber, was al enthousiast over het eerste CEMI Doeboek en dat enthousiasme is alleen maar toegenomen bij het tweede boek. Ze vindt de puzzels en challenges geweldig en ze houden haar geboeid en enthousiast. Het boek biedt haar de perfecte balans tussen plezier en leren, en ze geniet ervan om haar vaardigheden te testen en nieuwe puzzels op te lossen.

CEMI Doeboek

Tip! Of je nu onderweg bent naar je vakantiebestemming, op het strand ontspant of tijdens een lange autorit, dit boek past perfect in je tas en is altijd binnen handbereik. Het is een geweldige manier om de tijd te doden en het hele gezin te vermaken, ongeacht de leeftijd.

Prank

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.