Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Twister Air – Het klassieke spel in een modern jasje | Review

Twister Air – Het klassieke spel in een modern jasje | Review 7 december 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Twister Air Review

Twister, het iconische spel dat al generaties lang bekend is, heeft een moderne make-over gekregen. Met de introductie van Twister Air, stap je de wereld van augmented reality binnen. Dit interactieve spel tilt de Twister-ervaring naar een nieuw niveau, waarbij het traditionele spelbord vervangen wordt door een scherm, via een speciaal ontworpen app. Twister Air is een uitstekende manier om een scherm te combineren met lekker bewegen!

Hoe werkt Twister Air?

In plaats van het bekende speelkleed, gebruiken spelers bij Twister Air een app op hun smartphone of tablet. De Twister Air-app, die gratis te downloaden is, heb je nodig om het spel te spelen. Spelers plaatsen hun apparaat in de meegeleverde standaard en het avontuur begint!

De inhoud

Draag de bijgeleverde Twister Air banden

Elke speler draagt vier kleurrijke banden om hun polsen en enkels. Het doel van het spel is om deze banden te matchen met de gekleurde plekken die op het scherm verschijnen. De spelers rekken, slaan en bewegen ritmisch om hun banden met de juiste kleuren te synchroniseren. Elke succesvolle match levert punten op, waardoor de competitie spannend en energiek blijft.

Banden dragen
Twister Air Review

Verzamel punten en win

Twister Air spelen kan op verschillende manieren, waaronder VS, Teams en Solo. Of je nu tegen vrienden speelt of je eigen record probeert te verbeteren, het spel blijft uitdagend en vermakelijk. De app houdt niet alleen de scores bij, maar leert spelers ook snel hoe het spel werkt, wat bijdraagt aan een soepele spelervaring.

Twister Air Banden

Interactief en gezinsvriendelijk

Twister Air is meer dan alleen een spel; het is een interactieve ervaring die het hele gezin kan genieten. Dit actieve binnenspel brengt hilariteit en plezier tijdens familie spelavonden, kinderfeestjes en speelafspraakjes. Het biedt ook een unieke manier om fysieke activiteit te stimuleren en technologie op een positieve manier te integreren in de spelervaring.

Twister

Onze ervaring met deze moderne Twister

Fenna (9) had Twister Air op haar verlanglijstje staan. Dus toen het spel binnen kwam kon ze niet wachten om het te testen met haar broer Jamie (11). Deze twee zijn natuurlijk opgegroeid met digitale apparaten dus het downloaden van de app ging heel eenvoudig. De app neemt je heel eenvoudig mee door het spel en vertelt je precies welke band je waar moet dragen.

Twister Air Review

En hoewel ik gek ben op speelgoed waar geen scherm bij komt kijken, moet ik in dit geval zeggen dat ik heel blij ben met het scherm. Want hoe leuk de normale Twister ook is, het opruimen van het speelkleed vond ik altijd ellende!

Maar we gaan even terug naar Twister Air, want Jamie en Fenna hebben er enorm van genoten. Het spel is makkelijk aan te zetten en vervolgens heel uitdagend en leuk om samen te spelen. Zeker als je graag wil dat kinderen meer bewegen dan is dit spel ideaal!

Ook leuk om te lezen: Review – Trap er niet in van Hasbro

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.