Favoriete speelgoed Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Het favoriete speelgoed van Finn (9 jaar)

Het favoriete speelgoed van Finn (9 jaar) 23 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau jongen 9 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen of meisje van 9 jaar oud? Dan helpt het favoriete speelgoed van Finn je vast verder. Vandaag vertelt Marleen over het favoriete speelgoed van haar zoon Finn!

Het favoriete speelgoed van Finn

Hoi, ik ben Marleen en mijn zoontje heet Finn & is 9 jaar oud. We hebben een druk leven met werk, school, ons sociale leven, sport, hobby’s en onze 2 gezellige viervoeters. Ikzelf werk 3 dagen bij de overheid en daarnaast ben ik druk als blogger & influencer. Ik heb mijn eigen lifestyle blog: Chicamoms en schrijven is echt mijn passie. Ik schrijf ook op andere blogs en vertel daarom vandaag over het favoriete speelgoed van Finn.

1. Tablet

Favoriete speelgoed jongen 9 jaar

Finn heeft van zijn eigen spaargeld een tablet gekocht, ik denk ongeveer 2 jaar geleden. Hij vindt het erg leuk om er op te gamen maar hij kijkt met name graag filmpjes op Youtube van bekende vloggers zoals Royalistic en Dylan Haegens. Hij heeft zelf een Apple gekocht en ik heb er wel voor gezorgd dat hij niet alle inhoud van Youtube kan bekijken. Wel goed om even te bekijken of je hiervoor een app gebruikt of niet. Het nadeel van een app vind ik dat er soms te veel wordt vergrendeld en het dan nog een hele klus is om het weer te wijzigen of verwijderen.

2. De Playstation 4

Favoriete speelgoed Finn

Ik heb het aanschaffen van een PS4 zo lang mogelijk uitgesteld omdat ik vind dat er meer is dan alleen gamen. Onlangs is Finn 9 jaar geworden en heeft hij lang gespaard voor een Playstation 4. Het allerliefste speelt hij Fortnite en Rocket League. Fortnite is wel echt favoriet omdat hij dan ook zijn koptelefoon gebruikt waardoor hij met andere vriendjes kan chatten. Ik probeer de gametijd wel te beperken door er een bepaalde tijd voor te geven anders komt hij amper buiten en dat vind ik toch wel erg belangrijk. Maar vermoedelijk is elke jongen van 9 jaar blij met een PS4 als cadeau!

3. De trampoline

Trampoline

Een trampoline is onze beste koop ooit geweest! Wij hebben deze nu bijna 4 jaar, een grote met een net eromheen voor de veiligheid. We hebben hem gewoon op het gras staan zodat er ook een net omheen kan. Er gaat bijna geen dag voorbij dat hij niet op de trampoline staat. Finn is dol op sporten en vindt het erg leuk om te springen. Het wordt ook gebruikt voor balspelletjes en voor al zijn salto’s en jumps.

4. Halli Galli

Halli Galli

Halli Galli is zowel thuis favoriet als op vakantie en het voordeel is, dat het een klein spel is. Draaien met de kaartjes en op de bel slaan oftewel een snel reactiespel. Je kan mee doen met dit spel als je tot 5 kan tellen, meer is er niet voor nodig. Het is een eenvoudig en gezellig spel en ook nog eens leerzaam voor de kleintjes. Wie als eerste op de bel drukt bij het zien van de 5 gelijke vruchten krijgt de kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld! Super tof om te spelen!

5. Boeken

Boomhut boeken - cadeau jongen 9 jaar

Finn is echt wel dol op lezen en dat ben ik ook dus vind het ook gezellig om samen tegelijk te lezen. Hij heeft alle delen van de boomhut versleten! Ook boeken uit de reeks van ‘het leven van een loser‘ vond hij erg leuk. Nu zit ‘ie in een fase dat hij graag stripboeken leest.

Speelgoedtips van Marleen

Een geschikt cadeau voor een jongen van 9 jaar? Sowieso een muziekinstrument. Ik merk (sinds mijn partner een poging heeft gewaagd tot het bespelen van een gitaar en deze in huis staat) dat Finn dit regelmatig zelf probeert en zelf aangeeft dat hij ook iets zou willen bespelen. Dus mocht je dat leuk vinden en dit willen triggeren, gewoon neerzetten. Dan volgt het vanzelf. Wat betreft koopjes, bezoek eens kwalitatief goede kringloopwinkels of kijk eens bij Bol.com. Bol.com biedt ook vaak spullen tweedehands aan via andere verkopers.

Bedankt Marleen voor het delen van het favoriete speelgoed van Finn! Een leuke inspiratiebron als je op zoek bent naar een cadeau voor een jongen van 9 jaar oud!

Leestip: Het verlanglijstje van onze 8-jarige

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.