Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends Verlopen winacties

Bouw jezelf gelukkig met LEGO

Bouw jezelf gelukkig met LEGO 27 december 202020 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bouw jezelf gelukkig met LEGO

Bij LEGO denken veel mensen aan kinderen. Kinderen die aan de slag gaan met de bekende bouwsets en zich er uren mee kunnen vermaken. Maar wist je dat er ook heel veel volwassenen met LEGO bouwen, dat was wel te zien in het televisieprogramma LEGO Masters. Ook vandaag gaan we het hebben over bouwen voor volwassenen, we vertellen je meer over het boek ‘Bouw jezelf gelukkig’ – Het plezier van bouwen met LEGO stenen.

Bouw jezelf gelukkig met LEGO

Bouw jezelf gelukkig‘ – Het plezier van bouwen met LEGO stenen is een boek dat is geschreven door Abbie Headon. En in dit boek draait het allemaal om ontspanning en creativiteit. Aan de hand van meer dan 50 mindful LEGO bouwactiviteiten leer je hoe je meer balans krijgt, dicht bij familie en vrienden komt, ontspant en je nachtrust verbetert.

Bouw jezelf gelukkig met LEGO

De inhoud

Ja, ik zei het net al. Meer dan 50 mindfull LEGO bouwactiviteiten. Maar wat moet je je daar dan bij voorstellen? Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken, waarbij diverse onderwerpen naar voren komen. Bouw om te ontspannen is er daar één van, maar ook stenen verbinden en vrienden verbinden. En de belangrijkste boodschap uit dit boek: Geniet altijd en overal van je LEGO stenen!

De inhoud

Het boek ‘Bouw jezelf gelukkig‘ neemt je mee in een andere wereld waarbij LEGO je gaat helpen. Wat je je daar dan bij moet voorstellen? Je gaat bijvoorbeeld aan mandala maken. Hierbij klik je de stenen niet op elkaar maar gebruik je ze op een andere manier. Maar niet voordat je eerst wat meer hebt geleerd over de mandala. Het boek biedt informatie, een creatieve manier van bouwen en rust en ontspanning!

Bouw jezelf gelukkig

Bouw jezelf gelukkig – Onze ervaring

Rust en ontspanning dat is wat wij hier in huis wel wat vaker kunnen gebruiken. En bouwen met LEGO brengt hier rust, zowel bij de kinderen als bij ons. Dit boek helpt ons LEGO op een andere manier bekijken en gebruiken en dat is naast rustgevend ook nog heel leerzaam.

Bouw jezelf gelukkig

Mindfullness is wel iets waar je voor open moet staan. Het boek ‘Bouw jezelf gelukkig‘ is een leesboek waarbij je zelf moet zorgen voor de uitvoering. Het staat dus niet vol toffe bouwideeën. Maar het boek richt zich echt op rust en ontspanning op je eigen manier, hoe je daar invulling aan geeft ligt dus helemaal aan jezelf!

Wist je trouwens dat het boek is uitgegeven door uitgeverij Meis & Maas. Eerder brachten zij ook het LEGO Ninjago Ruilkaartenspel op de markt!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

20 comments

  1. lijkt me een leuk boek voor de kleine meid van mijn zusje. Ze is al veel bezig met dingen bouwen met Duplo.

  2. Ik maak graag kans voor mijn puberzoon die nog steeds gek is van Lego en nu niet helemaal lekker in zijn vel steekt. Ik denk dat hij hiermee heel blij zou worden.

  3. Ik heb hier veel Lego fans, die blij zullen zijn met dit boekje. Ik heb geen facebook (privéredenen), maar volg op Bloglovin
    Heel graag doe ik mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.