Verlopen winacties

Winnen – Boomerang prijzenpakket (GESLOTEN)

Winnen – Boomerang prijzenpakket (GESLOTEN) 10 maart 201910 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Boomerang

Alles Over Speelgoed bestaat alweer 1 jaar!! Daar zijn we hartstikke trots op en dit vieren we graag met jullie! Daarom hebben wij een heleboel toffe prijsvragen voor jullie geregeld. Vandaag kunnen jullie een tof prijzenpakket van de TV-zender Boomerang winnen.

Boomerang

Kennen jullie de televisiezender Boomerang al? Deze zender zendt non-stop tekenfilms van Warner Bros en andere Time Warner-onderdelen uit. Sinds 8 november 1992 was Boomerang een programmablok dat werd uitgezonden op Cartoon Network. Op 1 april 2000 begon Boomerang als afzonderlijk netwerk. Een Nederlands kanaal werd opgericht op 10 oktober 2005. Op deze zender zijn onder meer Scooby Doo en Looney Tunes te zien, maar ook de leuke serie Dorothy en de Tovenaar van Oz .

Boomerang

Dorothy en de Tovenaar van Oz

In Dorothy en de Tovenaar van Oz wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar de spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren. Nieuwe afleveringen van Dorothy en de Tovenaar van Oz zie je vanaf 9 maart, alleen bij Boomerang.

Prijzenpakket

En om het nieuwe seizoen van Dorothy te vieren, mogen wij een heel tof prijzenpakket weggeven van Boomerang. Daarin zit een etuiset, broodtrommel, notebook en magneet. We mogen maar liefst 3 van deze pakketten weggeven!

Boomerang

Winactie!

En jij kunt dus dit prijzenpakket winnen! En meedoen is heel erg simpel! Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 23 maart bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

10 comments

  1. Wat een fantastisch pakket.
    Leuk voor mijn kleinkinderen.
    Ik heb alleen geen facebook, maar volg op Bloglovin.
    Hoop mee te mogen loten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.