Speelfiguren en Voertuigen Televisie & film

Het allerleukste Bob de Bouwer speelgoed

Het allerleukste Bob de Bouwer speelgoed 9 mei 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bob de Bouwer Speelgoed

Kunnen wij het maken? Nou en of! Dit stukje tekst zal jullie ongetwijfeld bekend voorkomen. Het komt uit de bekende animatieserie Bob de Bouwer. Bob de Bouwer is allang niet meer alleen op televisie te bewonderen. Er is ook heel leuk Bob de Bouwer speelgoed.

Bob de Bouwer speelgoed

Het personage Bob de Bouwer bestaat sinds 1999 en komt oorspronkelijk uit Engeland. Bob de Bouwer is uiteraard de hoofdpersoon en hij en zijn team bouwen allerlei projecten samen. Wendy is de zakenpartner van Bob, Leo zijn leerlingen en hij heeft ook een heel team machines. Met z’n allen knappen ze Fixham en Lentestad op. Iedereen in het team heeft een eigen specialiteit. Bob is bouwvakker, Wendy weet alles van elektronica en ook elke auto is ergens goed in. Genoeg aanleiding dus voor leuk Bob de Bouwer speelgoed. Kijk je mee naar onze keuzes?

Fisher-Price Bob de Bouwer Kneed en Vorm Bouwplaats

Bob de Bouwer speelgoedKneed en Vorm Speelzand is een zandachtig bouwmateriaal waarmee kinderen bouwwerken kunnen maken. In deze set zit 450 gram van dat zand. Er zitten meer dan 35 vormpjes bij. Zijn ook meerdere uitbreidingsets voor te koop.

De set is helaas niet goedkoop. Bij bol.com betaal je 38,55.

 

 

Deze set bestaat verder uit:
• Een stempel met Bob aan de ene en Wendy aan de andere kant
• Een kraan die gebaseerd is op het populaire personage Tiny: hij bevat meerdere vormen en werkt als een sloopbal
• Een Dizzy-zandvoertuig
• Twee vormenplaten
• Het tuinhek “Bob’s Tuin” dat je kunt gebruiken als vorm of hark
• Vormenpersgarage waarmee je zandstenen kunt maken.

Werkbank Bob de Bouwer speelgoed

Met deze werkbank kan ieder kind een beetje Bob de Bouwer zijn. De werkbank is voorzien van een werkende bankschroef en een massief werkblad voor kinderen om aan het werk te gaan. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kost rond de 30 euro. Zit allerlei soorten gereedschap bij zodat er flink geklust kan worden. Bewaar alle moeren en bouten in de vier blauwe containers en de oranje lade eronder.

Megabloks

Bob de Bouwer speelgoed

Er zijn meerdere sets Mega Bloks beschikbaar van de Bob de Bouwer, zoals de garage en de Work Yard Build Up. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een set Mega Bloks kost ongeveer 20 euro. Het aantal onderdelen verschilt uiteraard per set.

Gereedschapsriem

Bob de Bouwer speelgoedAls je dan toch lekker aan het klussen bent, is dat natuurlijk handig als je al je gereedschap op kunt bergen in een mooie gereedschapsriem.  De set bevat een hamer, zaag, steekringsleutel, schroevendraaier en Bob’s smartphone. Ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De riem kost ongeveer 19 euro.

Gereedschapskist

Bob de bouwer speelgoedEn als je het nog professioneler aan wilt pakken, dan is deze gereedschapskist nog een optie. De inbegrepen Mega Bloks lijken op schroeven, bouten en planken, zodat kindjes bovenop de gereedschapskist kunnen bouwen, schroeven in planken kunnen draaien en met de zaag de planken uit elkaar kunnen halen, alsof ze echt hout zagen. En ook deze set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kost rond de 30 euro.

Er is dus meer dan voldoende leuk Bob de Bouwer speelgoed verkrijgbaar voor alle jonge fans! Hebben jullie ook Bob de Bouwer fans thuis?

Op zoek naar speelgoed van een andere leuke animatieserie? Bekijk hier het leukste Shimmer & Shine speelgoed! 

 

 

 

 

 

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Ja! Onze jongste zoon en die heeft het geluk dat zijn broers hier al auto’s van hadden. Af en toe komen we op de rommelmarkt nog een tegen die hij niet heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.