Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Beatz Spinner | Spinnende auto met coole lampjes en muziek!

Beatz Spinner | Spinnende auto met coole lampjes en muziek! 15 november 2023Leave a comment

Hanna is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en is gek op bordspellen. Verliezen vindt ze lastig. ?

Auto’s zijn dé favoriet bij mijn zoontje van zeven. Inmiddels moeten auto’s wel om de eerste plaats vechten met voetbal, want volgens hem is er weinig cooler dan Kylian Mbappé en Ajax. Maar als het om speelgoed gaat, is de auto het leukste. Dat is al zo sinds hij één is en zijn eerste auto kreeg op vakantie. Sinds deze week is er een nieuw voertuig aan zijn collectie toegevoegd, namelijk de Beatz Spinner van Dickie Toys. Een toffe Mercedes E class van 23 cm met geluid, licht en nog en andere feature. Hij kan namelijk niet alleen rijden, maar ook spinnen!

Het idee van de Beatz Spinner is simpel. Op de motorkap zit een grote knop en als je die aanzet, gaat de auto rijden en rondjes draaien. Tegelijk start er een catchy muziekje en branden er blauwe, rode en gele lampjes in de auto. En wat wil een kind nog meer dan lampjes en muziek? Het was gelijk een hit vanaf het begin.

Mijn zoontje van 7 zegt erover: ”Hij is erg leuk. Hij kan zelf draaien, botst niet en rijdt als er iets staat een andere kant op. Hij kan dat zelfs op het kleed die rondjes draaien, dan is hij heel erg sterk.” En op mijn vraag of hij het ook aan andere kindjes zou aanraden antwoordt hij droog: ”Andere kindjes zullen het wel leuk vinden denk ik ja. Ik wel.”

En wat hij met het botsen bedoelt, is dat de auto zelf weer van richting wijzigt. De auto heeft een systeem dat als hij ergens tegenaan rijdt, hij gelijk van richting verandert omdat hij merkt dat hij niet verder kan. Dus dan gaat hij achteruit, draait om en gaat weer verder. Super stoer hoe dat geïntegreerd is.

Verder zit onderop de auto een draaischijf. Als de auto gaat rondjes draaien, gaat die schijf naar beneden zodat het voertuig als het ware daar wordt stilgezet en kan tollen. En dat gaat dan echt snel!

De auto is er overigens in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dus voor elke autoliefhebber wat wils! Je koopt hem voor ruim 35 euro via Bol.com. Die kan gelijk op de verlanglijst voor de Sint! Dat muziekje moeten papa en mama maar even voor lief nemen haha. 😉

Lees hier onze review van de Nikko Nano VaporizR 3.

Hanna is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en is gek op bordspellen. Verliezen vindt ze lastig. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.