Poppen en Knuffels Trends

AchtertuinMini’s bij Lidl | Sparen maar!

AchtertuinMini’s bij Lidl | Sparen maar! 18 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

AchtertuinMini’s

Lidl heeft weer een nieuwe spaaractie! Deze keer kun je sparen voor AchtertuinMini’s! Er zijn in totaal 10 knuffeltjes die je kunt sparen. En dit zijn allemaal beestjes die in jouw achtertuin leven! Deze spaaractie loopt van 13-02-2023 t/m 09-04-2023. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd (zolang de voorraad strekt) t/m 23-04-2023.

AchtertuinMini’s

Je kunt sparen voor:

Liv Lieveheersbeestje

Liv is erg lief en fladdert graag rond om te kijken of het goed gaat met iedereen. Wist je dat niet alle lieveheersbeestjes rood met zwarte stippen zijn, zoals Liv? Je vindt ze in bijna elke kleur van de regenboog!

Veerle Vlinder

Veerle is avontuurlijk en enthousiast. Ze kan niet lang stil zitten en fladdert het liefst van de een naar de andere bloem. Wist je dat in Nederland ongeveer 2400 verschillende soorten vlinders leven? Ze zijn alleen niet allemaal te vinden in jouw achtertuin.

Holly Hommel

Holly is dol op de zoete smaak van nectar en is helemaal in haar ‘hum’ als de zon schijnt. Wist je dat hommels de hele dag actief zijn en per minuut meerdere bloemen kunnen bestuiven? Harde werkers, die hommels!

Libby Libelle

Libby is altijd vrolijk en met haar betoverende vleugels zweeft ze graag boven het koele water. Wist je dat een libelle in je tuin hartstikke handig is tegen muggen? Ze eten muggen op en zo hebben wij er minder last van!

Egbert Egel

Egbert is erg ijdel en wil niet dat zijn mooie stekelhaar door iemand aangeraakt wordt. Wist je dat een egel tussen de 6.000 en 9.000 stekels op zijn rug heeft? Een prikkelbaar beestje dus!

Kees Kikker

Kees is een coole kikker; hij is altijd vrolijk en een echte praatjesmaker. Hij kwaakt erop los. Wist je dat kikkers 20 keer verder springen dan hun eigen lengte? Echte verspringers dus!

Speranza Spin

Speranza is behendig en met haar mooie grote ogen vangt ze ieder beestje zo in haar web. Ze is eigenlijk een heel lief beestje dat ervoor zorgt dat de vliegen, muggen of anderen insecten niet om je oren zoemen.

Ruben Rups

Ruben is erg relaxed en heeft altijd een grote grijns op zijn gezicht. Hij eet het liefst de hele dag frisse appeltjes of knabbelt aan groene blaadjes. Wist je dat een rups maar liefst 12 ogen heeft? En tóch zien ze daar niet zo goed mee.

Wobke Worm

Wobke is verlegen en dol op verstoppertje spelen in de aarde. Wist je dat de langste worm ter wereld maar liefst 55 meter lang is? Deze worm vind je alleen niet in onze achtertuin, maar zwemt in de zee.

Sjon Slak

Sjon is een charmante slijmbal en doet alles lekker op zijn trage gemak; hij praat dan ook heeeeel la-ng-zaaam. Wist je dat een slak in bepaalde omstandigheden tot wel drie jaar kan slapen? Ook Sjon houdt dus wel van een stevig dutje.

Kun je geen genoeg krijgen van de AchtertuinMini’s? Dan kun je een boomhut bouwpakket erbij kopen. Zo kun je al jouw knuffeltjes een plek geven. Net als bij vorige spaaracties (zoals de AquaMini’s) hebben de knuffels een kaartje met een qr-code erop. Met die code kun je de game van jouw AchtertuinMini ontgrendelen in de app die er ook deze keer is. Je kunt daar maar liefst 10 spelletjes spelen.

En deze keer heeft Lidl het slim aangepakt want er is ook allemaal merchandise van de spaaractie. Zo zijn er onesies, sokken, notitieboekjes of een tafelkleed.

Gaan jullie ook weer sparen?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.