Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Spaar voor gratis AquaMini’s bij de Lidl

Spaar voor gratis AquaMini’s bij de Lidl 1 januari 20202 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

AquaMini's bij de Lidl

Het is weer tijd voor een nieuwe spaaractie bij de Lidl. Vanaf 2 januari 2020 kan je sparen voor gratis AquaMini’s, de opvolgers van de VitaMini’s! Doe boodschappen bij de Lidl en spaar mee voor 10 verschillende onderwaterdieren.

AquaMini’s bij de Lidl

Bij de Lidl spaar je vanaf donderdag 2 januari voor maar liefst 10 verschillende AquaMini’s. Zo kan je sparen voor Rogier Rog, Dolly Dolfijn, Koel Kwal, Sophie Schildpad, Kor Kogelvis, Okkie Octopus, Zara Zeepaard, Zep Zeester, Kris Krab en Dries Diepzeehengelvis! De dieren zijn allemaal vrolijk gekleurd en hebben net als de Vitamini’s een naam die begint met dezelfde letter als het soort vis.

Waarom de AquaMini’s?

Bij Lidl willen ze het beste voor iedereen. Voor de wereld om ons heen, vandaag en in de toekomst. Lidl zet zich in voor een positieve impact op de maatschappij en het milieu. En dit keer hebben ze dat omgezet in een leuke spaaractie voor kinderen. Nu denk je misschien goed voor het milieu, hoe dan? Allereerst zijn de knuffels gemaakt van 100% gerecycled materiaal, maar daarnaast draait het om de boodschap. De AquaMini’s spaaractie draait om het sparen maar ook om het bewust maken van de kinderen als het gaat om al het plastic materiaal dat in de zee terecht komt. Zorg goed voor jouw oceaan is de boodschap van deze campagne.

Aquamini's app van de Lidl

Download de app

De boodschap komt pas echt goed naar voren in de Lidl AquaMini’s app die je kunt downloaden. Zo wordt er in de app gevraagd om te helpen bij het schoonhouden van de oceaan. Je creĆ«ert je eigen oceaan, waarin je gespaarde knuffeltjes tot leven komen.

Aquamini's app van de Lidl
Aquamini's app van de Lidl
Aquamini's app van de Lidl

Er zijn ook verschillende spelletjes te spelen, deze kan je ontgrendelen door een QR code op de AquaMini’s te scannen. Zo is het niet alleen een kwestie van schattige knuffeltjes sparen, maar kinderen leren direct ook meer over de oceaan. Meer informatie over de AquaMini’s is te vinden op de website van de Lidl.

Ga jij de Lidl AquaMini’s sparen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Ik denk dat we de leukste wel gaan sparen. Maar vind het dubbel, leuk dat ze zich in willen zetten voor het milieu. Maar het blijft iets wat geproduceerd wordt en maar weinig kinderen zullen na de spaaractie nog naar zo’n knuffel omkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.