Spellen en Puzzels Verlopen winacties

Winnen – Smackies basisset, gooien maar! (GESLOTEN)

Winnen – Smackies basisset, gooien maar! (GESLOTEN) 9 maart 20188 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Smackies basisset

Gooien jullie kinderen ook wel eens hun speelgoed door het huis heen? Dan hebben we vandaag een winactie klaar staan waarbij ze zich flink kunnen uitleven. We geven vandaag namelijk een Smackies basisset weg. Een doelwit en smackies, gooien maar!

Smackies, wat zijn dat?

Aan de naam valt nog niet meteen af te leiden wat Smackies nou eigenlijk zijn? Dat je er mee kunt gooien mag duidelijk zijn, maar hoe zien ze eruit? Smackies zijn grappige shuttles in verschillende kleuren. Deze shuttles hebben een soort zuignap waardoor ze blijven plakken op bijvoorbeeld het raam of andere gladde oppervlakten.

Smackies basisset

De Smackies basisset

In de Smackies basisset van Goliath zitten drie Smackies in verschillende kleuren. Daarnaast wordt er een doelwit meegeleverd, zodat er altijd ergens op gegooid kan worden. Op de doelwitten staan punten, het doel van het spel is dan ook zoveel mogelijk punten scoren. Je kunt het Smackies spel in je eentje spelen, maar ook samen met vrienden. Verbeter je eigen topscore of daag je vrienden uit voor een spannende wedstrijd.

Spaar ze allemaal!

Je hebt de Smackies is verschillende kleuren, dus je kunt er maar liefst 11 bij elkaar sparen. Bovendien zit er in de Smackies Big Set een special edition: een glow in the dark, een golden of een glitter Smackie. Maar voor nu houden we het bij de Smackies basisset. We gaan één van jullie blij maken met deze set en meedoen is heel eenvoudig. Je leest hieronder wat je moet doen.

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaars van de winweek worden op zaterdag 17 maart 2018 bekend gemaakt.

Ps. Heb je onze andere winacties al gezien? Klik hier voor alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

 1. Meestal ken ik de meeste soorten speelgoed al wel, maar hier had ik nog nooit van gehoord. Leuk dus om jullie te volgen en zo ook nieuw speelgoed te leren kennen!

 2. Gooien en speelgoed en vooral die combinatie daar houden ze hier wel van 😉 Met dit mag het ook, dus ik doe graag mee!

 3. Dit is nou echt fantastisch speelgoed voor mijn 2 druktemakers. Pfff wat wordt ik soms moe van ze, maar met dit speelgoed kunnen ze lekker druk doen en niks kapot maken (hoop ik dan). Ik duim er superhard voor mee

 4. Dit is een spel waar mijn kleinkinderen zich wel mee kunnen vermaken als ze bij mij zijn.
  Graag maak ik een kansje.
  Heb alleen geen Social media ( om privéredenen), maar volg op Bloglovin.

 5. Dit zullen de kleinkinderen geweldig vinden.
  Kunnen ze misschien hun drukte wel kwijt.
  Ik zou het in ieder geval graag met hun willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.